Srplarikan Bebek bir tarafa toplanıyor ve bir süre karnının bir tarafi sertleşiyor kendini kasıyor 😔38 haftamdayim kasilmalardan nefes alamıyorum o derecede sert oluyo yani
Anne71 Srplarikan 26 dayim benimde gün içinde sağ tarafima toplaniyor disardan da çok net belli dedigin gibi sertleşiyor ama nefes darligi yapmiyor
Srplarikan Anne71 haftanız çok erken olduğu için ama sık oluyorsa bu durum doktorunuza söylemekte fayda var
Anne71 Srplarikan çok sık olmuyor dinlenince geçiyor ama Çarşamba günü kontolüm var diyeceğim bu durumu
nisam45 29+2 ultrasona gore 30+1dim muayene olunca.Ben yuruyunce oluyor genelde doktorum magnezyum verdi kasilma icin istersen kulllan ama normal dedi bende kullanmadım
Srplarikan Mrvkr iki gündür yoğun bel kasık ağrısı ile devam ediyor ama düzenli değil sancılar öyle bekliyorum 🤔
Mrvkr Mavimelodisimsir erken doğum belirtisi olarak görüyorlar doktorlar erken kasilmalar başlayınca 30 haftadan önce olunca magnezyum veriyolar sayısı yok bunun fazla olunca doktora söylemek gerekiyor ben son haftalarimdayim artk normal doğum çok yakın