Zuhal1 Kızlar son adetime göre 8+2 ultrasonda 7+2 gebeyim ben sürekli uyuyorum halsizim hava o kadar güzel ki herkes dışarda ben yeni uyandım... Sizce normal mi benimkimi çok anlamadım yoksa vitamin eksikliğim mi var 😥
Simgesydn Zuhal1 bende öyleydim cok normal. Hiç enerjim yoktu çalışıyordum birde akşam gelip 7 de uyuyordum
Zuhal1 Deletedmom137 anladım canım normalde ev süpürürüm kıpır kıpırdım bugün inanırmısın kahvaltı yaptığım bulaşıkları makineye bile koyamadım Allahım şimdi kim yemek yapcak
Sumeyye_g Zuhal1 uyu uyu istediğin kadar insanın ilk başlarda hormonları değişiyor vücut direnci düşüyor falan hep biuyku halinde olmak istiyor insan bende öyleydim ama çalıştığım için uyuyamıyordum şimdi 9. Ayıma girdim geceleri bebek hareketleri yüzünden uyutmuyor
Zuhal1 Sumeyye_g annem arıyor bu kadar uyumak iyi değil kalk iş yap yürüyüş yap şişmişsin gurbetteyim elimde olan bişey değil ki diyorum
berra227 Zuhal1 çok normal 14. Haftadayim ve daha yeni yeni halsizligim gceer gibi oldu. Hatta hala.bile sürekli yatma uyuma.istegi ama 16. haftadan sonra sanıyorum düzene girmeyebaşlıyor