Ranahes Selam kızlar, 16 haftalık hamileyim, bir haftadır geçmeyen bel ağırlarım var bugün biraz daha arttı bu durumu yaşayan oldumu acaba 😣
karaduman Ranahes Merhaba canım bende 20haftalık hamileyim ben agrılarım benimde oluyor korkma bebek büyüdükce artık agrılard artıyor rahim büyüdükce baskılarda artıyor herşeye alışmamız lazım artık😊anne olmak kolay degil rabbim şifa versin inş hepimizi endişelenme
Ponciginannesi_ karaduman canım otururken kalkarken vajinanda ağrıyor mu? Ben kalkarken otururken yatakta dönmeye çalışırken ay uy hep bu şekilde
Kardelen_des Kayınvalidem hep doğumdan sonra da ağrıyacak derdi ben de kızardım gerçekten doğumdan sonra da kalıyormuş 😅 şimdi ikinci gebeliğim yine aynı ağrı. Sırt üstü yatmayın. Çömelirken eğilirken dizlerinizi kırarak çömelin eğilin. Temizliği tek seferde yapmayın işinizi bölün ya da dinlene dinlene yapın.
Nilayilhan Kardelen_des gerçektende ikinci gebelikte daha çok ağrıyor 19+4üm ayakta çalışıyorum atakta kaldıkça daha çok ağrıyor ilk gebeliğimde bu kadar ağrıdığını hiç hatırlamıyorum
Mrsgmsz35 Kızlar merhaba 11 haftalık hamileyim bugun ayakta cok yoruldum iş yaptım evde belimde baya agrı var arada kasıgım da agrıyor doktorumu aradım olabılır boyle seyler dedı ama tedırgınım ınternette düşük tehlıkesı olabılır dıyor sızce normal mı yorgubluktan olabılır mı?
Zeynepkuzu Haftadayım benimde iki haftadır belim ağrıyor drum magnezyum verdi tablet şeklinde suda eriyo 3-4 gündür kullanıyom hafifleme var