Haticee06 Sltn01 ya biz eşimle 12 sine aldık randevuyu hiç yoktan göremezsekde kan tahlili yaptırırız herşey normal mi diye öğrenmiş oluruz diye beklemek gerçekten cok zor hele ki ilkse 😅😅
Sltn01 Haticee06 benimde ilk canım ama 1 tane kimyasal gebelik geçirdim o yüzden bunda acale etmiyorum. 2 gün önce 1000 di canım senin kaçtı en son. Son adetim 2 Şubat benim
Haticee06 Sltn01 aaa hadi ya bende 3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim tesadüfe bak son adet tarihimde senle aynı ben 4+1 ken öğrendim 273 dü 2 gün sonra tekrar verdim 610 du tekrarda vermedim artış düzenli diye
Ask_H Haticee06 cnm kese görürsün kalp atışı duymazsanız da telaş yapmayın erken çünkü bir 10 gün sonra giderseniz herşey daha net görürsünüz 🥰hayırlı olsun bu arada
Sltn01 Haticee06 bende artık bi 4 gün sonra verirm artış düznliyse bidaha vermem canım. Evet ben Aralık’ta geçirdim canım kimyasalı şansa bak😊
Papatya-20 Haticee06 Amin inşallah canım rabbim hepimizinde evlatlarını saglıklı sıhhatli Bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin 💗