Pinarsldk Merhaba anne adayları 😊Ben 2 bebeğine hamileyim ama unutmuşum 🙃 Şuan 3 haftalık hamileyim beta değerlerime göre ilk kontrole ne zaman gitmeliyim 6.haftadan sonra mi sizce🤔
Meriwa Pinarsldk ben 6 da gitmiştim hem kese hem bebek görünmüştü bi hafta sonra da kalp atışını duydum bazen 5 de gittiğinizde gözükmeyebilir
mmylmz Pinarsldk 3 hafta evde beklemek mi? neden? folik asit vitamın başlamam gerek neden bekleyesın evde
Haticedemirer Pinarsldk ben 8 haftalıktan gittim kalp atışını duyalım diye hemde alttan muayene tehlikeli diye erkenden gidip riske atmak istemedim
mmylmz Haticedemirer bu sızın ınsıyatıfınız. doğru olan bu değil. alttan muayene de tehlıkelı olsa doktorlar yapmaz. sızın kararınız bu olabilir ama doğru olan erkenden gıtmesı. belkı dış gebe olacak? kan takıbıne bakılmalı beta tekrarlanmalı bırçok rısk var yanlış yönlendırme yapmayın lütfen.
Haticedemirer mmylmz aslında doğru söylüyorsun ben beta baktırdım 4 haftalıkken 380 çıktı. iki gün sonra tekrar baktırdım iki katına çıktı iki katına çıkınca dış gebelik olmuyomuş bunu bildiğim için rahat davranıp 8 haftalıkken gittim
Mervenur_kcbs Haftadan sonra gitmen daha avantajlı derim benim hikayemi anlatayım adetime bir gün vardı kan testi yaptım pozitif dedi 5+4 te gittim keseyi gördü bir daha kan testi falan yapmadı bir daha ki gidişim 7+4 tü bebişimizi gördük sağ Salim kalp atışını da duyduk