Ftrhn Sevgili anneler ve anne adayları bebeğiniz için hangi marka bebek bezi , pişik kremi ve bakım Kremleri kullanıyorsunuz veya kullanacaksınız? Mustela,Sudocrem,prima düşünüyorum ben ama karar veremedim
AtaMommy Ftrhn hertürlü bakım ürününü mustela aldım ıslak mendiline kadar bezinide prima kullanacağım
spiker_anne Ftrhn en iyi markalari tercih etmişsin canim pişik önleyici olarak bepanthol baby, pişik kremi : sudocrem Bez: prima ama kararsızım Sampuan karişik aldim ben mustela cok pahali devami icin zorlanırım diye almadim ama en iyisi mustela ❤
CananAkdag Ftrhn Ben bebek bezi prima primiym care aldım. Pişik önleyici mustele bariyer ve bepanthol baby aldım. Şampuan olarak hem dalin hemde johnsons baby aldım ama mustelanın şampuan ve vucüt losyonunu da almayı düşünüyorum
minnakfasulyecim Ftrhn Bakım ürünlerini mustela aldık bezide ilk doğduğunda molfix alıcam 2 beden olunca miniese geçicem
Ftrhn spiker_anne aynı fikirdeyim pahalı olduğu için sonraki zamanlar farklı bi marka alabilirim ben de şampuanı falan
spiker_anne minnakfasulyecim bende prima ve molfix arasinsa kaldim molfix icin cok sızdıriyor diyorlar ne yapacagimi bilemedim
198723 Ftrhn Emzik biberon avent aldım pişik kremi şampuan ıslak mendil mustela aldım bide temizleme pamuğu deterjanı dalin granül sabun aldım bezi 1 beden prima premium care aldım 2 bedeni sleepy aldım elimden geldiğince iyi olanı tercih ettim
Ftrhn 198723 ben de ilk bezlerini prima denerim daha sonra değişebilirim. Emzik avent aldım ve bibs almayı düşünüyorum
198723 Ftrhn Ben aldıktan sonra öğrendim ki prima da petrol türevleri varmış sleepy herkes öneriyo inş o iyi gelirde hep onu kullanırım
CananAkdag Ftrhn bak canım yengem yeğenime ilk zamanlar bepanthol baby kullanmadığı için çok pişman yeğeninim poposu yara olmuştu kanamıştı hep bu geçirdi
merveugurlu Ftrhn bebek bezi Ve ıslak mendil pampers pure şampuan pişik kremi bebek yağı mustella deterjan yumuşatıcı green clean
Bahar33 Losyon ve şampuanını mustela , pişik kremini sudocrem, ıslak mendil unibaby, bez şimdilik 1 paket sleepy natural aldım, maması da önlem amaçlı hip biberon emzik de avent aldım