Rozmari mavi0811 benim de 18 Mart bat bu ay yumurtlama zamanını çok iyi değerlendiremedik ama yine de bir umut bekliyorum belki çatlama sonrası tutmuştur
Didemmmmm mavi0811 merhaba benim de 12mart 2 gündür hafif bel ağrım var. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız.
Didemmmmm Snszasla aynı şekilde bende o belirtileri yaşıyorum. Acaba hangisi diyip kafamda kurup duruyorum. İnşallah güzel haberler alırız 🙏
Snszasla Didemmmmm inşallah inşallah rabbim biliyordur dogru zamanı vardır bu güzel haberin de bi zamanı hayırlısı olsun inşallah 🌸🤲🏻
Hayat mavi0811 son 20 ya 23 gün.Ultrasonda ya 31 mart diyor.Ya 28 mart.ya 4 nisan😏😏😏En son 31 oldu.ondan öncede 28 martdı🤣Çocuk resmen oyuna getirdi kos koca ultrasonu
5889BAK Didemmmmm mavi0811 kızlar benimde 10-12 Mart arası olmam lazım ama ovulasyondan sonra 12-13. gündeyim siz kaçıncı gündesiniz bugün negatif çıktı😢
Hayat mavi0811 Başlığı yalnış anlayb yazdm🤣Sonra ne yapsam silemedim Evet 37 haftalık.Bir türlüde gelmiyor.Yarın 37 i bitiyor😄30 dan sonra erken doğum riski diye diye 38 e keçecez az daha