Meyvis93 mavi0811 bende 12sini bekliyorum, adet olacakmisim gibi agrim var, dun de goguslerim cok aciyordu ama umit iste bekliyorum 🙁
Hnfth mavi0811 benmde Pazartesi veya Salı sadece bel ağrım arada bi adet sancısı gbi sancı oldu oluyor ama pek ümidim Yok 5gün kala test yapmıştım biraz silik gbi çok hayali bi çizgi vardı ama galiba testin kendi çizgisiydi
Mernana mavi0811 arada sağ bel tarafıma ağrı giriyor birde iki gün bel ağrısı çektim ama şuan başka belirti yok memeler aynı 😃 sende varmı caniim belirti
Zehra333 mavi0811 sadece bu sabah başlayan sağ kasık batması var oturup kalkarken su an mutfakta yemek hazırlarken tezgaha karnım değince bile rahatsız ediyor açıyor başka belirti yok
Tuqceee33 Mart herkese uğurlu gelir inşallah🙏🏻 Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin isteyen herkese ve bana🌸💕 dua edelim birbirimize🙈
Zdgnsym93 Tuqceee33 amin canım inşallah Allahım hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah 🤗🌸❤
mavi0811 Mernana benimde gögüs uclarım agrıyo canım bugun sag kasıgıma ve sag bacagıma hafiften agrı vuruyo bakalım😁hayırlısı
Mernana Kızlar bu ay da olmazsa birdahaki ay folicode’ ye başlıycam ve 11 ile 17. Günler arası 2 güne ilişki deniycem. Yani 11i ilişki 13 ü ilişki tek sayı gidicem bakalım 🙏 ablamın arkadşından duydum isterseniz sizde deneyebilirsiniz 🙏