kumsal_dogan Selam kizlar 18 haftalik hamileyim bulantim hala gecmiyor 5 haftalikken basladi cok kotu ne yisem cikariyordum gun icinde sabahdan aksama kadar suruyor gececekmi sizce sizlerde gecdimi?😏
hatice_akbal kumsal_dogan bnmde ayni sorunum var 12+4 😑 canimdan bezdim gibi bisi dayanamiyorum halsizlik cöküyo bide temelli hayattan kopuyorum ya
fatmuhkes kumsal_dogan kızlar umudunuzu kırmak istemem ama 31 haftalığım hâlâ bulanıyorum ara dura da çıkarıyorum 😂 31 hafta boyunca rahat geçirdiğim sadece 4 hafta ancadır😂😂
gulsah98 kumsal_dogan bende 6 haftalıkken başladı 17 18 de zar zor geçti hala devam ediyor 24 haftalığım 🙃
__meczup__ kumsal_dogan benim 4+5 de başladı 10. Hafta bitti bulantım da bitti 😂 bu konuda nasipliyim galiba iki üç kez kustum sadce 3 kilo verdim bi anda pat diye bitti benim. Ama uzun surseydi biraz daha kilo verseydim dedim sonra tabi o zamnlar abartiyordum çok kötüyüm falan diye meğerse benden kötüler de varmış 😂 allah yardımcın olsun
Busum Bende 6. Haftada başladı 11 iz devam ediyor gece gündüz demeden 🙈 zencefilli ballı çay biraz azalttı benimkini
[silindi] fatmuhkes vallaha agliycam bu yorumu okuduktan sonra 😂8 haftaligim 12 de geçer dediler gün sayıyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂
fatmuhkes [silindi] bana 12 dediler geçmedi 16 dediler geçmedi bebek hareket edince geçer dediler 19 haftada hareket etti ama geçmedi hatta o zamana kadar hemen hemen hergün çıkarıyordum 😂 bulantılarım geçtiğimiz haftalarda 4 hafta galan kesilmişti 2 haftadır ilk zamanlardaki gibi başladı 😂😂
[silindi] fatmuhkes vallaha yine senin az kalmis ayin bende daha bastayim allah yardımcımız olsun acliktan olmessem iyidi😂🤦
fatmuhkes [silindi] aynen Allah’a şükür sonlara geldik 😂 benim gibi yap kussan da pes etme mutlaka ye ben hergün bir tane muz mutlaka yiyordum yumurta yiyemiyordum sonradan yiyebildim ve kuruyemişler ceviz fındık badem bunları yiyordum onlar bebeği toparlıyor baya 😂
[silindi] fatmuhkes suya hasret kaldım suya 😂 en çokta su istiyorum karnım gurulduyor açım biliyorum amaa canım istemiyor 😣
fatmuhkes [silindi] ilk trimester pek mühim değil de ikinci de birazcık zorla kendini bebeğin için 😊 suyu ben de içemiyordum midem bulanıyordu sudan şimdi de günde 4 litre içiyorum yine de kanamıyorum 😂
fatmuhkes [silindi] 62 ile öğrendim 6-7 haftalıktı öğrendiğimde şuan 70im 8 kilo aldım bunun 4 kilosunu bu ay aldım 🙈😂
[silindi] fatmuhkes sen zayıf hamile kalmışsın masallah ben 77ydim geçen hafta daha almadan bu kilodayım canim 6 ay sonra sana mesaj atarım 100 kilo olursam🤭😂
fatmuhkes [silindi] ben kortizon ilaçları yüzünden öyle oldum daha zayıf olurdum ama aşılama denedik o ilaçlar şişirdi koydu beni 😂 şuan herkes bana doğumdan sonra verirsin takma diyor da bilemiyorum 🤷🏻♀️😂😂
[silindi] fatmuhkes ben evlendigimde 2bucuk yil önce 57ydim 18 yasinda🤭simdi 21 yas 77 kilo bakalim 1 sene sonraya 😂
Tazeannelik kumsal_dogan benim de 6 haftalıkken başladı 18+4 te geçti tam olarak, sabredin biraz daha geçecektir elbet 🌸