Birgul 2 gün önce normal çıkan değer dün düşük çıktı yükselir mi tutunabilr mii bilen tecrübesi olan var mııı
Tuqceee33 Birgul son değerden 2 kat artış olması gerek, düşmesi normal değil kimyasal gebelik olabilir😔
ceylin4 Birgul Canım betanın düşmesi iyi değil doktora göründün mü? Çünkü iki günde bir kendini katlamasi gereken bir hormon
Birgul ceylin4 göründüm o dedi zaten düşüyo diye pazartesi tekrar bakcak ama kanama düşme filan yok belki olabilir mi dedim
Birgul Gittim zaten düşüyo dedi ama ben internet üzerinden bi kaç böyle olay okudum da sormak istedim olan varmış galiba🤔
Cemilegoker Birgul geçmiş olsun bikaç günü kanama başlar o zaman. Dr bana sagluksıx bebek olunca vücut onu atarmış. Hakkında hayırlısı
Mgmg Birgul yukselmesi zor ve dusuk bir ihtimal. Benimde lekelenmem oldu gittim degerim ayni kalmis degosmemis hic sonra da dustu degerm 5 gun sonra kanamam geldi
Busra_korkmazz Birgul beta dusucek sonra adet gorur gbi kanaman olcak cok korkulcak bise deil cogu kadin anlamaz bile gunum gecikti sanar adet olur.. kimyasal gebelik.. dis gebelik olmasinda.. gecmis olsun..