[silindi] Anasinifci ya 😣bizde de yok esim gecen hafta isten cikti ama rizkiyla gelir bebek hem valahha alıcam dükkanı görsen hersey 10 tl yelek pijama takım battaniye evimin yakınında elimden geldigi kadar alıcam şuan alamıyorum çünkü hem herkes erken diyo hemde biraz sıkışıgız 1 ay 1bucuk aya baslarim bende rabbim eslerimize hayırlı bol bol kazanc versin
Anasinifci [silindi] amin kardeşim şuan alamıyorsun diye üzülme ben de çok geç yapınca alışverişi ağlamışlığım bile oldu bebeğime daha bi parça bi şey almadım diye ama eninde sonunda yapılacak inşallah Rabbim kolaylığını versin
Elizvedeniz [silindi] aaaaay 😂😂😂 doğru.😁 trendyol, hepsiburada vs indirimlerini takip et çok güzel indirimler geliyor benden sana tavsiye ☺️☺️☺️
[silindi] Elizvedeniz insallah uygulamalari indirip takip edeyim canim bime hersey gelmis dediler dün gitmedim daha erken diye
[silindi] Anasinifci yok bitanem 2 buçuk yıldır bebegimizi bekliyoruz zamanında cok üzüldüm herkes hala hamile degilmisin dedigi icin ama artik üzülmek yok bebek geldi beni buldu ya kıyafet kolay onun kokusu hep olsun yeterki üstündekini çıkartıp ona giydiririm😣
[silindi] Mommy1 dün aksam elimi karnıma koyum konusuyordum esim bana bakıyor dedim niye bakıyorsun bebegimle dertlesiyorum dedim vallaha icimden cikartip öpesim var daha 8 haftalık sen düşün içimde hareket etse karnımı ısırırım herhalde😂😂😂😂😂
Minik_mucizemm [silindi] hele bir hareket etsin uyutmaz kıpır kıpır ben çıkacak sanıyorum bazen 😁🤦🏻♀️
Mommy1 GulerDoganAslan [silindi] allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin :) tum isteyenlere versin o kadar güzel bi duygu kiiii.... ilk oýnadigini gördüğümde dayanamayıp ağlamıştım bende :) çok güzeller yaa
tugce67-67 [silindi] tatlım valla korkutmak için yazmadım , benimde ilk çocuk hamileliğin başında diyordum her şeyini 5 bine hallederim falan şimdi gördüm günümü😂hani en ucuzuna kaçsan bile ilk bebek olunca çok fazla eksik çıkıyor ,ikinci olanlar daha şanslı😂
Minik_mucizemm [silindi] Rabb'im acısını göstermesin kucağıniza alın inşallah 20. Haftadan başlayın bence yavaş yavaş her çıkmanız da birşey alsanız yeter kış çocuğumh olacak
[silindi] Minik_mucizemm aynen ekime geliyor bi sıkıntı olmazsa dogum bende ramazanda falan baslarim almaya galiba
[silindi] Mommy1 amin canım benim ben her hamile oldugum aklima geldiginde agliyorum hormonlardan mi bilemedim tuaflastimm deliriyorum sanirim 😂
Mommy1 [silindi] bende de öyleydi başlarda en ufak seyde oturur ağlardım sisene kadar hormonlar cok fazla artıyor ama herkeste ayni değil işte:) sonlara doğru o duygusallık kaybolmasa da azaliyo :)