meliccccc Kizlar bu ignenin etkisi vucuttan ne zamn gidiyo biliyosunuz beta barindiriyo icinde... birde tup bebekten sonra ne zamn test yaptiniz???
meliccccc Merve6475 benimde pazartesi trasnferim var 5.gün embriyosu konacak iki tane allah ixin verirse.. pazarteside igneyi vuruldum kesin sonuc alirim ozamn bende 9.gunu simdiden heyecan sardi🤭
meliccccc Dlktpl tup bebkte 12.gun yapiliyo testcanm ama iste heyecan 🤭 pazarteside bi hafta olucak igneyi yapali.. kismet nasip diyelim🧿🌸
Dlktpl meliccccc ben onsevıyyeye gelemedım daha Pazartesi catlatma ıgnesı olurum sanırım sonra da opu carsamba buyuk ıhtımal ıns saglıkla gelsınler
meliccccc Efesevim ayy darisi bana. Pazartesj transferim var canm bugun gidip gebelik testi aldim bes tane🤭😂 9.gunden baslarim artik yapmaya🥰🥰allah nasip eder insallah🐣 5.gun embriyosu benmde 2 tane yavrucuk konucak🥰🧿
meliccccc Akyokus anladim canm. Bugun gidip test aldim meraktan catlamayim diye🤭 zaman gecsin diyede roman falan aldim allah nasip eder insallah
Efesevim meliccccc bence idrardan bakma yanlış çıkar moralin bozulur direk gidip kan ver daha garanti
Akyokus meliccccc Insallah guzel haberler alirsin canim ben 10. Gun kan verdim 10 gunluk hamileymisim simdi 36 haftalik olduk
Merve6475 meliccccc dikkat ettim canım sürekli yatmadım sade maden suyu ananas kabak çekirdeği havuç yedim bol bol