Deletedmom386 Kızlar bel ağrısı yaşıyorum. Bel ağrısı düşük tehlikesi midir. Yaşayan var mı yada oldu mu? Arada kasığımda ağrıyor adet ağrısı gibi bilemedim 🙁
Sude_uzum01 Deletedmom386 bebiş kendine yer açıyor canım o haftalarda bende de vardı hala var kendini strese sokma dinlen
Bzbzbz Deletedmom386 dr.um dinlenmenle kle hafifleyen geçen ağrılar normal diğerleri anormal demisti. Gecmiyorsa dr a gidin Allah korusun
Deletedmom386 brnr09 yok çok şükür kanama. Olsa buraya yazmadan hastaneye koşardım. Allah korusun. Bel ağrısı oda inşllah rahim büyüyor diyedir😕
Csnsu 13+2 yiz kanamam var eşimde doğustan peygamber sünnetliymiiş genetik olabılırmıs bu kyınvlidemde adet oluyomş yani her ay. iğne vurduruyorum progestan kullanıyorum ama kesilmiyoda
Deletedmom386 Bzbzbz evet bende öyle biliyorum ama geçmedi hala. Öyle çok şiddetli değil takip ediyorum
Syd34 Deletedmom386 ben başından beri bel ağrısı yaşıyorum ilk zamanlar çok korktum düşük mü olcak diye ama 19 haftalık oldum çok şükür hala da ağrıyo bebeğim de çok iyi çok şükür
Deletedmom386 Syd34 Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin ilk hamileliğimde hiç sıkıntı yaşamayınca tedirgin oluyorum