Mehtapakgl Susamvemom canım ben 3 ay sada has. Gittim menemene giderken belki bilirsin. 2 ay dr. Nurdan yıldıza 1 ay hatice ermine ama ben ara verdim. Sizin gittiğiniz var mı şuan
Susamvemom Zaf35 ah cok sevındım cnm benım ınsallah sağlıkla kucağına alırsın 🤲🏻 Bende rahım filminden sonra hamıle kaldım ama malesef dusuk oldu. İnşallah yine kalırım denıyoruz bakalım 🤔☘️
Zaf35 Susamvemom benim subatta tasınmam vardı yumurtlamaya 1 gün denk gelmiş ve o da tutmuş çünkü esim de ben de bu ayı es geçmiştik koca yumurtlama döneminde 1 kere ilişki ile oldu. Gerçekten derlerdi inanmazdım ben o kadar kafama takmıyorum derdim ama ister istemez takıyormusuz demek ki olmaz diyip düsünmeyi bıraktığımız ay oldu inşAllah kısa zamanda sen de güzel haber alırsın❤️
Susamvemom Evremky bende 1 senedir olmamıştı ama rahım fılmı cekıldım hemen kaldım cnm yumurta takıbı de yapmıştık. Insalah sende hemen kalırsın ilk önce İnan ve sonraa dua et hersey oluyor 💕
Menekse35 Susamvemom bende bayraklıdayım Çiğli can hastanesi şebnem hanım doktorum 37 +1 im Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏻🤗
Susamvemom Menekse35 Şebnem hanım benım ilk doktorum du cok severım kendısı ama bebegımı orda kyabettıgım ıcın kötü anısı var dıye can hastanesine gıtmedım artık kordon cerrahıye gıdıyorum su an
Menekse35 Susamvemom keşke söylemeseydim ya şey yapmış gibi oldum üzüldüm 😕 Rabbim tekrar nasip etsin inşallah sağ Salim en kısa ve hayırlı zamanda 🙏🏻
Melisyasar Susamvemom yeni focadayim bende gorevimizden dolayi 4 yil burdayiz ☺ gttti 2 yil kaldi 2 😊
Melisyasar Susamvemom guzel canım evet ama bi zaman sonra sıkıcı 😁 bende 5 aylil hamisim rabbim isteyen herkese versin insallah
Mehtapakgl Sblyns_ maşallah canım maşallah, allah kucağına almayı nasip etsin, kendiliğinden mi oldu tedavi ile mi. Yanlış anlama kuzum benim kendiliğinden olmadı doktor araştırıyorum o yüzden soruyorum .