OzlEmrah TugbaYazgan Benim bebekler ikiz eğer doktorunun ultrason cihazı ve tecrübesi iyiyse görmüştür. Benimki 12 hafta da birinin kız birinin erkek olduğunu dedi. Ve tahmin değil kesin %100 dedi. Şimdi 23 haftalığız ayrıntılı ultrasona da girdik bir değişiklik yok bir kızım bir oğlum olacak Allah’ın izniyle 😊🙏
Sulegorkemakyol TugbaYazgan değişe bilir canım 11 haftada 2li taramada erkekliği dedi doktor ama kızım olucak o yüzden biraz erken tam net cinsiyet söylemek için
meleklerimm2 TugbaYazgan değişir cnm ben hastaneye aç giriştim cinsiyeti öğrenecektim bebeğim hiç kmıldamıyodu erkek gibi görüyorum sen karnını doyur bi meyve suyu iç yarım saat sonra tekrar bakalim dedi gittim ve kız bu bebek dedi şuan 34+4 üz
OzlEmrah TugbaYazgan Teşekkür ederim canım sağlıkla gelsin tüm bebişler. Allahım da senin gönlündekini nasip etsin inşallah sağlıkla 😍😘🙏
AyeGlKarabulut benim 12 haftam bugğn bana demdi haftaya gel cinsiyetine bakalım dedi bir çıkıntı var o ızarsa kız kaybolursa erkek dedi sanırım nub teorisi birde benim yaramaz dönmedi kıpırdamadı uyudu merak ediyorum
TugbaYazgan AyeGlKarabulut bende cok meraktayım kemik yapısına bakılırsa erkek dedi ama net deil dedi cuma günü13 haftam bakalım nasip bi oğlum var bide kızçem olsa ii olur sağlık sıhatle tek duam oğlumda olsa sevinirim oda evladım lakin kız istiyorumm😬