SmyyBicen İyi geceler kızlar, 20 haftalık hamileyim biraz önce bebeğim hareket etsin diye karnımı sarstım yani salladım hareket etmeye başladı ama korktum sarstığım için bişey olur mu kordon dolonması flan böyle bişe yapan var mı lütfen fikir verin
Obsesifk SmyyBicen ohoo ben neler yaptım erken haftalarda bastırıyordum nerde olduğunu bulmak için kaçıyordu elimin altından bişey olacağını sanmıyorum
Demir SmyyBicen Daha 15. Haftada doktorum cinsiyetini görmek için bayağı bastırdıydı karnıma çocuumun şeklini değiştirdiydi zorla😁Birşey olmaz yani için rahat olsun.Onlar keseciklerinin içinde rahatlar🐣
Busranrunal SmyyBicen canim.gecen gün dr a gittim dr karnıma ultrason aletiyle.oyle.bastirdi ki kipkirmizi olmuştu merak etme bisey olmaz 😊
Alpaslanveannesi Ben de haraket etsin diye neler yapıyorum bastırıyorum falan bir şey olmaz merak etme 😁
SmyyBicen Demir bastırmak değil de salladım Eşim de niye sarsıyorsun bebeğin eşi aşağı inerse dedi korktum açıkçası
SelinzgrSgan İçebiliyosan vişne suyu iç abartmadan yada minnak parça tatlı ye istersen soluna uzan sahsen ben öyle yapıyorum bazen daha çok hareket etsin diye maşAllahı var gerçi bunları yapmasamda çok hareket ediyo çok vuruyo çözemedim hissetmeye başladığımdan beri vurmadığı gün yok ❤
SmyyBicen SelinzgrSgan maşallah canım kaçıncı haftada hissettin ben 19 da başladım hissetmeye ilk gebeliğim
SmyyBicen SelinzgrSgan çok saol canim önerilerin için 🙈 ne zaman hissetmeye başladın ben 19 da ilk gebeliğim içinmiş sanırım
Alpaslanveannesi SmyyBicen tabi biz anneler olarak bence her şeyi yapmışızdır 😁O kadar da narin olamam doğrusu şimdiden düşe kalka büyümesi lazım 😁
SelinzgrSgan SmyyBicen 17 haftada hissettim ilk anlayamadım nolduğunu güzel bi tekmeydi korkmustum bişi mi yaptım bişi mi oldu benmi çarptım diye halbuki oturuyordum anneme sormuştum 😅 sonra devamı geldi suan 23 haftalığım 💕
DamlaNazBay SmyyBicen ayy ne çok biliyo bu eşler benim eşim de öyle ayy yapma canı acır ayy yapma rahatsız olur yavv hiç bişey olmaz 7 kat emrinin altında su dolu kesenin içinde rabbim koruyo onları aldırma sen hiç bişeycik olmaz
Zeze03 SmyyBicen bişey olmaz cnm ama sık sık yapma bence allah korusun öyle çok bastırma sallama zaten daha 20 desin bundan sonra ister istemez artacak yarın şiddetlendi mi hareketleri seni ağlatır annesi 🙈😁 bnm su an 27 Allah’a şükür herşey iyi hareketleri güzel ama biraz can yakıyor bazen uyurken 😊 ama olsun dayanabilirim
SmyyBicen Alpaslanveannesi bende öyle düşünüyorum hatta her istediğini almayalım yapmayalım şımarık olmasın diye konuşmuştuk bile 😂
Lily SmyyBicen merak etmeyin hiçbi şey olmuyo benim doktorum istediği pozisyonda gmremeyince hep sallıyo😂 belki biraz gıcık oluyodur benim kız öyle çünkü😂😂