Kızlar merhaba.Biraz uzun olucak ama sizinle paylaşmak istedim. Ben 4 yıldır evliyim,4 yılım 4 martta bitti.Evlenmeden önce de adetlerim düzensizdi,2,3 ayda bir oluyodum.Evlendim yine aynı adetlerim düzensizdi.Evliliğimin ilk yılənda adet düzensizliğim için dr gittim,pcolu olduğumu söyledi,İlaçla adet oluyordum.İkinci yılda hamile kaldım tedavisiz,haberim yoktu,geç öğrendim.Öğrendiğimde inkişaftan kalmıştı,kürtaj oldum.Ve ondan sonra hiç hanile kalmadım 2,3 dr değiştim hepsi en sonunda pcolusun amaliyyat lazım.Yumurtalığın kabuğu kalın.Amaliyyat duyduğum zaman dr değiştiriyordum😀Neyse,bütün kürleri denedim hayıt otu,soğan kürü,aslanpençesi ve.s.Yok olmuyo,yumurta gelişmiyo.Klomenle tedaviye başladım,3 kez çatlatma iğnesi kullandım,hepsi kist yaptı.2019 ekim ayında rahim fiımi çektirdim ilk defa.Sağ tüpüm tıkalıymış,sol tüpüm açık.Yeniden dr gittim,dr 3 ay süre verdi hamile kalmam için,3 ay süresinde olmazsam ameliyyat olmam şart dedi.3 ay bitti klomenle yine olmuyor,çatlıyor mu,çatlamıyor mu bilemiyorum.3 ay bitti hamile kalamadım.Artık dr gitmeliydim,eşim şubat ayını kendimiz deneyelim,kesin olmazsa martta gideriz.Ben 42 kiloydum,dr en azı 45 kilo ol,çok zayıfsın dedi.Ben şubat ayından evde spora başladım düzenli olarak,5 gün idrar enfeksiyonum için soğan kürü kullanıp dayandırdım.klomende 5 gün kullandım.Adetimin 17 günü ultrasona gittim aaa yumurtam 1 gün önce çatlamış,dr ilişkide olmamızı söyledi ve biz yumurtlamadan sonra 2 gün ilişkide olduk,başka yok.kilomda 45 oldu.Kendimce folik asit kullandım.vee Allahıma çok çok şükürler olsun hamileyim.Sağlıklı mı,sağlıksız mı olucak bilmiyorum,ama en önemlisi hamile kaldım 3 yıldan sonra.Ama size birşey söyliyim şu 4 yıl süresinde hiçkimse bana neden olmuyor ya çocuk demedi,beni psikolojik yıpratan olmadı yani ailem(etraftakı kohum konşu hariç),eşim destek oldu Allah hayırlı bir zamanda vericek sıkma canını söyledi.Ve bende hamile falan görsem hiç üzülmüyordum bile,düşünmüyordum ah hamileymiş,çocuğu olmuş ,isyan etmiyordum Allaha ki,neden bana vermiyorsun,sabrettim,kesin biliyordum Allah zamanı gelince vericek,üzülünce,kendini yıpratınca Allah vermiyo zaten.Zamanı geldiğinde veriyo.Size de nacizane tavsiyem üzülmeyin,psikolojik yormayın kendinizi,sabredin Allah hayırlısıyla versin 😊 umarım yormadım sizi😊