Rabiaa59 Selinglr Azalır canım yeri daralıyor. Ben 33+1 deyim. Geçen haftalarda bende endişeliydim az hareket ediyor diye ama normalmiş. Şu an bile gün içinde az oynuyor ama oynayınca da maşallah sert vuruyor kızım. ☺️ Korkma canım gün için de en az 10 hareket diyorlar hissetmeye çalış. Gerçekten hiç hareket etmez işte o zaman doktora gidersin kuzum. Gönlünü ferah tut annesi 🌸
Ceylan35 Selinglr azabilir ama tamamen kesilmemesi gerek o gibi durumlarda sağlık ocağına gidip dinliyordum kalp atışlarını içini ferah tut buyuyolar ve yer daraliyo benimki midemi delmez inşallah 😂😂
duygusm Selinglr Evet yerleri daraldıkça hareketleri kısıtlanıyor. Biz 37. haftadayız, sanki hep içeriden masaj yapıyor gibi hareketleri var. Ultrasonda yüzünü bile tam göremiyoruz, yavrum tortop olmuş artık çünkü 😄
Ceylan35 Rabiaa59 kızlar 32?haftadayim sizinde bebisler kar in boşluğuna vuruyormu yada midenize ayağıyla 🙄 acaba baş aşağı pozisyonundami
Ebru-isil Bende de eskisi kadar değil ama vurdu mu da içten içten dövüyor 😂 daha çok kıpırdanma yer değiştirme şeklinde gibi hareketleri.Ya da belirli bil bölgede dolgunluk hissi oluyor.O yüzden panik yapma hissetmeye çalış cnm.
Merve_kucuk Kızlar ayağı kalkınca idrarım gelmiş gibi oluyor. Acaba bebegim doğum pozisyonunumu aldı yoksa baskı mı yapıyor anlamadım 😏 31+3 günlüğüm
Merve_kucuk Eylul-Ada2020 Daha yeni olmaya başladı idrarımda yok. Hemen doğum pozisyonunu alır mı bebek merak ettim
Merve_kucuk Selinglr 12 martta randevum var bakalm almış mı doğum pozisyonunu. Yoksa baskı yaptığı için mi idrarım gelmiş gibi oluyor 🙂
Merve_kucuk Anasinifci Geçenlerde sol kasigimin orda ritmik hareketler oldu kalp atışı gibi hıçkırık o zaman o☺
Eylul-Ada2020 31 suyu bol dedi bu haftalarda çok hareketli olur dedi benimki de çok hareketli dönüyor sürekli ama diğer haftalarda yeri daralır sanıyorum ki 🌸🙏🏻😊