Eda1231 Fdm4 doktor onu söylemedi biraz kısalmış dedi sadece. 17 sinde randevum var bu sefer herşeyi sorucam. Şaşkınlıktan adamın dediklerini zor anlamıştım zaten
Eda1231 Misssimsek evlatlarımız sağlıklı olsun da mecbur yatıcaz. Amin canım. İnşallah hepimiz güzelce alırız çocuklarımızı kucağımıza
Eda1231 Tuba_ oy oyu maşallah kocaman olmuşsunuz annesi. İnşallah bizde göreceğiz kızımla o günleri. Bol bol dua etmek ve dinlenmekte başka çarem yok zaten. Hayırlı bir avazda doğumlar inşallah sana da canım
Eda1231 Haticeakks çok geçmiş olsun canım. Evet stres en büyük etken bizim bebek şu an 1070 grm olduğu için çok küçük önlem amaçlı biraz kilo alana kadar 1 ay kesin yatış verdi doktorum. İnanıyorum atlatacağımıza ama bir yandan da korku var içimde. Bizde şubatı atlatınca belli olacak herşey.
Haticeakks Eda1231 banada doktor doğabilir doğarsa da yaşamaz dedi yüzüme yüzüme bende doktoru değiştirdim iyiki degistirmisim şimdiki doktordan çok memnunum ve hep olumlu şeyler söyledi bana dedigi gibide oldu çok şükür
Eda1231 Haticeakks doktor gerçekten çok önemli. Biraz ayaklanınca bende önceki doktoruma gidip bir görüş almak istiyorum. Her zaman yararı vardır farklı bir görüşün.
Eda1231 gulsenkonakli oy maşallah çok güzel bir zamanda doğum yapmışsınız. Bende adalat kullanıyorum. İnşallah o günler bizede nasip olur 🙏🙏
Eda1231 hryoz çok geçmiş olsun canım. 1 hafta sonra doğum haftasına giriyorsun. Sağ Salim al kucağına yavrunu inşallah
Eda1231 Sny1305 bana da ilk ultrasonda baktı bebek çok güzel dedi. Ultrasondan anlaşılmıyor canım. Sonra alttan muayene edince yüzü değişti zaten. Sen gerçekten Doğum sancısı çekmişsin rahim ağzın yumuşamış dedi bana. Anlayacağın alttan muayene ile anlaşılıyor. Evet o kıpırtıları yok mu dünya bir yana o bir yana çok seviliyorlar. Birde doğunca nasıl seçime kim bilir. Sende ihmal etme ve şikayetlerini doktoruna söyle
Eda1231 Sabisulusy maşallah canım. Bizde umarım gelicez o günlere neler yaptın hangi ilaçları kullandın acaba bira bilgilendirir misin.
Sabisulusy Eda1231 progesteron kullandım 35. Haftaya kadar her gece bir tane vajina yoluyla ve doktorum 3 iğne yazmıştı proluton diye.ben 24.haftamda öğrenmiştim erken doğum riskin olduğunu bu haftalara kadar evde sürekli yattım çok ayakta durmadım ve çok yürümedim canım zor bir süreçti ama çok şükür rabbim mükafatını verecek bu günleri gösteren rabbim yavrumu da sagliklica doğurup kucagima almayı nasip edecek insAllah😊
Eda1231 Sabisulusy inşallah canım inşallah. Hepimiz sağlıklı sihhatli kucağimıza alırız. Bende dinlenmeye çalışıyorum yatıyorum ama ayağa kalkınca belimin ağrıyor karnım çok ağırlaşıyor korkuyorum öyle olunca bende
Gokcedag Eda1231 tam 1 aydir ben de yatiorum 26 haftadaydim dr yat dediginde, simdi 31 im. Ustelik bebisim de ters,Hic kalkma soluna yat hep , merak etme 🤗
Eda1231 Gokcedag ah canım çok geçmiş olsun. Bende kesinlikle istirahatimi bozmayacağım herşey yavrularımız için. Allah ım evlatlarımızı bize bağışlasın 🙏🙏
Gokcedag Eda1231 aminn ☺ korkmayin dr bna 26 dayken 33u gorse bari demisti, dinlenerek azalttim herseyi, evet skiliosun evet yattigin yanin agrior ama deger diosun neticede☺
Eda1231 Gokcedag değmez mi canım. Şimdiden yüzlerini görmeden herşeyimiz oldular. Allah ım hepimize yardımcı olsun.
1994ozg AyaYlmazYldrm vallahi öyle deme 3 haftadır yatmaktan vucudum ağrıyor hava almayı özledim artık Allah korusun aman 🤦♀️
AyaYlmazYldrm 1994ozg ya yatmak cok kotu bisey demekki herkes oyle diyo ama vucuden o kadar yorgunum ki inan 1 snee uyurum gibi geliyor
1994ozg AyaYlmazYldrm ben tembellik yapmayı severim normalde mesela 😅 ama 3 haftada depresyona girdim vucut bir şey yapmadığı için uyumakta zorlaşıyor falan