Deryaaasel Arkadaşlar ayaklarımda ödem olmaya başladı artık. Ben normal doğum istiyorum o yüzden bol yürü diyorlar. Ama dün sağlık ocağında hemşire artık yat dinlen dedi. Sizce ne yapmalıyım?
Hayat Deryaaasel Tuzu aşırı tüketiyorsanız oda ödem yapar.Ve suyu çok içmekde. Ayakta fazla kalmakda.Belki o yüzden dinlen demiştir.Bir müddet dinlenin yine öyleyse sorun ayakta çok kalmakdan deyildir.Ama giderse çok ayakta kalmaktan ola bilir
Yenianne65 Deryaaasel Allah’a şükür bende 36+1 im ne bi kere ödemim oldu ne de başka şey bol bol yürüyüş yapıp devamlı su içiyorum bence yatmayın
1004nese Deryaaasel yatttt gitsin 😂. Yürüyüp kendini yorma doğumda daha güçlü olursun. Benim ayakarin altı çok acıyor 3 gündür basamiyorum artık 😣
hryoz Deryaaasel ödem yaptıysa bünyeniz bol su icmeniz lazım vücuttaki fazla suyu o atıcak kendinizi zorlamı ak sekilde hafif tempolu yürüyüş yapmak en iyisi son zamanlarınız cünkü
Deryaaasel Hayat tuz hiç kullanmıyorum neredeyse. Normal hayatta da pek kullanmam zaten. Sanırım çok yürüdüm zorladım kendimi ondan olabilir 🙈 en iyisi yatmak sanırım biraz
Zeyk 39.haftam bitmek üzere hep hareketli oldum. Yürümek çok faydalı yürü tabiki tempolu bir şekilde. Hem normal doğum için kolaylık olur hem de sağlığın için iyi.
LittleAnneee Çok fazla ayakta durmakda çok fazla oturmakta ödem yapar canım düzenli bir şekilde gün içinde sık sık dinlenerek geçirebilirsin zamanı