Sibelgmsc yudum muz, yumurta , ceviz, yoğurt, süt vb. ürünler yemeye dikkat edin onlar bebeğe kilo aldırıyor.
AysennHE yudum benim 24 te 593 grmdi ya doktor iyi demişti şuan 27 de 1050 Gr olmuş bence uzulme alıyorlar son zamanlarda
Sibelgmsc yudum kafanıza takmayın son zamanlarda siz istemesenizde kilo alımları oluyor doğuma da var zaten sizin daha.
Nse yudum bende senin gibiyim 23+4 günlük hamileyim doktora gittim kilo almamış dedi bir hafta geriden geliyor dedi ben yememe özen gösteren biriyim bide günlük mutlaka yumurta yerim günlük üç bardak süt icerim muz yerim ceviz yerim vitaminlerimi düzenli kullanan biriyim ama geride
Anlklc yudum 30 haftadan sonra kilo alıyormus canım bebekler.benim doktorum kilo ve boy söylemiyor.yorum yapmiyor.19 haftanin icindeyim bende.eski kaşar,ceviz,muz bunlar kilo aldırıyor bebeģe
Selmanur yudum daha toparlar son iki ayda çok kilo alıyor merak etme .30 .haftadan sonra anca toparlamaya başlıyor bebekler sen daha çok erken takmışsın bunu kafana.kendin sağlıklı beslen gerisi Allahın bileceği iş😘
Sinem92 Nse aynı şekilde benimde öyle, çok özen gösteriyorum yediklerime, vitaminlere ama 1 hafta geride gelişimi. 28. Haftama kadar öndeyken neden geriledi anlamadım hiç 😞
AyaYlmazYldrm Nse tabiki yedigin ictign cok etkili ama bazen genetk oluypr ne yersen ye fayda etmiyor kiloyu kafaniza takmayin dogunca cok guzel aliyor saglikli ols yetr
Eeddaaa Moralini bozma sağlıklı olsunda kiloyu doğduktan sonra da alır benimki de zayıf doktor ölçüleri iyi diyor ama bana göre zayıf yani
Nse Selimem cnm doktordan doktora fark var ben hep devlete gittim normalde devlet hastahanesi hiç ilgilenmez flan dediler ama beni doktorum bu vakte kadar hiç korkutmadi ağrım oldu özele gittik oradaki doktor beni korkuttu bir hafta geride dedi kendin kilo almamışsin ki çocuktan ne bekliyon dedi 23+4 haftaligim bebeğim 22 haftalık görünüyor kendim de bu vakte kadar 2 kilo aldım sadece tekrar kendi doktoruma gittim ona durumu anlattım bu şekilde söylendi dedim seni korkutmaktan başka bişey yapmamış dedi korkulacak hiç bisey yok dedi içim rahatladı
Nse Selimem beslenmemi bı goreceksin günlük bı tane muz ceviz bı yumurta üç bardak süt vitaminlerimi düzenli kullanıyorum faydalı olan ne varsa yemeğe çalıştım hala da yiyorum
Selimem Eeddaaa bana bir buçuk aydır bir hafta geride diyor ne yapsam en son 510 gram dı 22 +4 de 23+4 en son doktora gittiğimde olması gerekiyor, suan 23+5 im
Eeddaaa Selimem hımm benimde o haftalar da öyleydi ki ama zaten bebekler hep son aylarda kilo alıyor bence çokda üzülmemek lazım
Selimem Eeddaaa ay insallah ya kafaya takıyorum 🤲🏻 Ben çok kilo aldım 10 kilo felan çocuk gelişimi bir hafta geri anlamadım 🤨
Selimem Nse perinatoliji Doktoruyla ve kadın doğum doktoru dedi bana da bir buçuk aydır Bir hafta diye ben çok kilo aldım halbuki ama tam tersi çocuk almamış 😔😀
Nse Sinem92 eltimin kızı da bu şekilde oldu canım sürekli doktor iki hafta önde gidiyorsun diyordu sonra çocuk gerilemeye başladı doğum yapti yeni 2.850 gram doğurdu bir hafta geriden yada ileriden bişey olmaz denildiğini duymuştum rabbim sağlık li bı şekilde kucagimiza bebislerimizi almayı nasip etsin ❤️😍
Eeddaaa Ben bugün 27 haftalık olacağım 1 kg 3 4 gündür de zaten hiç bişe yiyemiyorum, Rabbim verir onların rızkını nasibini vitamini ni siz bol bol dua edin :) ben öyle yapıyorum ve çok inanıyorum sağlıkla kucağıma alacağıma
ElanrBlkc Eeddaaa canımm bende 25 haftalıpım bugün dr a gittim. Ultrasonda 27 haftalık göründü kilosuda 1027 gr