Merve-26 Pnr22 22. haftada girdim bende renkli görüyosun evet ama çok net yüz hatları oluşmuş olmuyo tabi
Pnr22 SekerMerve yarım saate yakın süren ultrason kafa yapısından ayak parmaklarına kadar ölçüm yapiliyo beyin ve iç organlarina bakiliyo kalpte sorun var mı yok mu birde renkli ultrason da bebisin yüzünü elini görüyorsunuz bende bugün prensesimi gördüm çok şükür 😊
SekerMerve Özele gidenler fiyat bilgisi alabilir miyim burada 500 ila 800 arası dediler normal mi bu fiyat
tugce67-67 SekerMerve 600 tl canım istanbulda beylikdüzünde tarafında altan cebeciye gideceğim .100-200 tl daha ucuzlarıda var ama bu doktoru baya öneren vardı .peritonalog ve radyolog a göre fiyat değişiyor bu arada
bskizmir SekerMerve Canım ben izmir de yasiyorum. Henuz girmedim ama fiyat arastirdim megerse kendi hastanemde yapiliyormus. Hemde bolgedeki en uygun fiyat. 200 tl. Ozel hastane hemde. Bence cok fazla soyledigin fiyatlar biraz daha arastir istersen.
drn5410 Bende 18de gittim ama tekrar 21 22 gibi kontrole gideceğim eğitim araştırmaya perinatologa gittim Balıkesirde 122 TL falan ödedik ama doktor en fazla 15 dk falan bakıyormuş