Neriman4413 Bu aralar benim gibi göbek deliğinde ağrısı olan varmı acaba farkında olmadan zorladımmı kendimi oturup kalkmada yada bebeğim çok aşada olduğu için mi 🤰👶😘👶
masalsii Neriman4413 arada bi sızlıyor ama cok nadir hissediyorum göbek deliği ağrısı daha cok aşağıda diye kasıklarımı ağrıtıyor desem daha dogru olur 🥰
Tumurcuq Neriman4413 bende bugun tam 30 oldum..ve vajinamda cox basqi var ..yurudukce sanki beben düscek gibi..acaba dönmuşmu...
Ravzamm Neriman4413 bende 29+4 haftalığım ama hiç olmadı, Çatı ağrısı çok oluyo bende sendede varmı 😒
gelin_34 Tumurcuq merhaba aynısını ben de akşam yaşadım 30 haftaya bugün girdik, akşam aynadan bi baktım çatlamışım iki tane yarık var resmen 😞
Neriman4413 Ravzamm evet bendede oluyo neden bilmiyor haftaya gidicem doktora sorucam erken doğum belirtisimi acaba
Bulutemine Benim bebeğimde göğsümün altında hareket ediyor göbek deliğimin üstlerinde hep bi şey olmaz demi sanki çok yukarıda
Neriman4413 Bulutemine keşke benimde bebeğim yukarda olsa aşada olmanın tek korkusu erken doğum olma riski olması 😏
Mervemm Tumurcuq batma degilde canim bazen ayakta yürüken bi anda sanki aşağı düşüyor karnim. Adim atamıyorum. Sendede oluyor mu
Tumurcuq Mervemm evet şu an öyleyim aşagida cok dolgunluk his edyorum..şu an hareket ediyor ve agri veriyor
Neriman4413 Mervemm ben kaşıntım olunca bi bebek yağı yada zeytin yağı işe o alana masaj yapıyorum kesinlikle tırnak deydirme yağ yada krem ovala
Snmdnz Neriman4413 gobek deligi agrisi hic olmadi bende canm sadece kasik agrisi rahme baski oluyir bende
Neriman4413 Snmdnz bende çok oluyo özellikle sağ kasığım bazen şiddetli oluyo acaba doğum mu başladı die düşünüyorum ilk gebelik tecrübe yok sende çok şiddetlimi