mertinannesii Uni bayb saç ve vücut şampuanı 900 ml 18 tl Baby me bebek losyonu 300ml 14 tl Abc sıvı bebek deterjanı 2700ml 35 tl Terch etmyi düşnyrm szce nasl sz neleri terch ettiniz Birde depent almalımıym gece pedleri iş görmez mi
KubrAbdullahh mertinannesii şampuan olarak dalinin aldm losyon ve pişik kremini niveanın aldm deterjan olarakda dalinin granül toz sabunuyla yumuşatıcısını aldm bende gece pedi aldm dependi bende kararsızım alsammı die 🤔
Tgb2310 mertinannesii cnm kanamana bağlı depent yada gece pedi ama ilk iki gün şakır şakır geldiği söyleniyor ped yetersiz kalır gb
Ebrs mertinannesii uni baby ve baby me dogal markalar ama abc yi bilmiyorum canim. Ben oglumun kiyafetlerine baby me sivi detarjan kullaniyorum hem koku birakmiyo hemde lekelere etkili oluyo
mertinannesii KubrAbdullahh aldklrnzın fytlri uygn mu acaba fiytta önmli bnm icn aynn bnde cok kararszm 10 tne depent kilot 35 tl
Elifozdn mertinannesii depend indirime girince 24 tl gibi bi fiyata düşüyo, daha vaktiniz varsa bekleyin almak icin indirim zamanı alın;)
Angel2 mertinannesii indirimleri takip ederseniz sebamed urünleri alın derim zaten baya gidiyor az kullanılıyor
Darkgod mertinannesii aynen bı bak yoksa burda indirim duyurma yeri varya. Orda yayınlıyorlar her gün incele denk gelirsin daha çok varmış doguma
Pearly mertinannesii sampuan semabed vucut ıçın semabed ın sabununu camasır için hacı sakır aldım canım.