SelcanSnmzoglu Kızlar günaydın ben her sabah kahve içmeden güne başlayamam ve gebeliğim ikinci ayındayız hala bırakamadım aranızda ben gibi sabah bişey yemeden kahve içen var nı nasıl bırakabilirim😑
KubrAbdullahh SelcanSnmzoglu sütün içine az bişey at rengi hafif dönsün o şekil içsen biraz öyle bıraksan
ilkbahar SelcanSnmzoglu Ben de gebelikten önce öyleydim bazen günde üç dört tane de içtiğim oluyordu ama hamileliğimi öğrendiğim zaman mide bulantılarım vardı ozaman tiksindim kahveden şimdi bulantılarım geçmesine rağmen düzenli içemiyorum bazen bi hafta hiç içmediğim oluyo 😐🙂
Tatlisannedilekk SelcanSnmzoglu hamile kalmadan önce 3-4fincan türk kahvesi içerdim hergün ama mide bulantılarımdan dolayı tiksindim, bırak ağzıma sürmeyi kokusuna bile tahammül edemiyorum artık çayla da aram yok zaten.
SelcanSnmzoglu Aslında birazda kendime gelmek için içiyorum gibi birşey bir buçuk yaşımda kızım var çok erken kalkıyor gece de arada kalkıyor o sersemliği atmak için aslında sabah içiyorum ama deniycem bırakmyı yani en azından sabahları
Betulnil SelcanSnmzoglu Benim doktorum günde bir fincan kahve, 2 tane de çok açık çay içebilirsin dedi😍🌸
Blcns SelcanSnmzoglu ben de Türk kahvesi hastasıydım. Doktor azaltalım kafeini dedi. Haftada bir belki içiyorum belki içmiyorum. Her şey bebişler için ❤️