Akduygu İki gündür hissediyorum ama 20. Haftadan sonra hissederim diye düşünüyordum öyle diyorlar çünkü. Bana mı öyle geliyor acaba? İlk gebeliğim
Neshuldem Akduygu değişiyor kişinin vucüt tapısına göre. Bende 17 de bişeyler hissediyordm ama emin olamıyrdm. 19 unda tamamen emin oldum. 😀 Şuan 27 hastalık olduk maşallahı var.
spiker_anne Akduygu gözün aydın canım ilerde daha da netleşecek sana tepki verecek acıkinca tekmeleyecek, seslerden korkunca kasılacak tam olarak bir bağ iletişim kuracak seninle şimdi o iletişimin ilk adımını atmış bebeğin merhaba demiş sana ❤👶
30ekim19 Akduygu banada ilk hamileliğin 20 22. haftada hissedersin denildi ama ben 16+4 de hissettim şuandada arada tekmeliyor 19+2 deyiz zayıfsan hissedersin bebişini 🥰
Busimss Akduygu pıt pıt diye birşey hissediyorsan bebeğindir. Bende 17.haftada öyle minik minik hissetmeye başlamıştım.
Nese_krc Akduygu bebek bebek🙈🙈 tam sizinle aynı dönemde hissettim bende cok şaşırdım çünkü benimde ilk gebeliğim ama takip edince bebek olduğunu daha net anlıyorsunuz cok değişik bisi🙈🙈