Essem Merhaba hanımlar ben 31 haftalık hamileyim. Sabahları erken saatlerde mide bulantısı oluyor. Istifra ediyorum ve kan kan geliyo. Başına böyle bişey gelen var mı? Onceden boyle olmamıştı. Hamilelikte oldu.
spiker_anne Essem mide asitinizle ilgili bi durum olabilir kan gelme bu yüzden de olur yada tahriş olmuştur mide kapağınız o da yapabilir inşallah vahim birşey değildir geçmiş olsun ❤🌸
fadimeozbas @Essem Mideniz boş olduğu için zorladığınızdan ötürü kan geliyordur bi kere başıma geldi doktorum öyle dedi. Fakat herkesin nedeni farklı olabilir sağlık bu doktorunuzla görüşün derim
Essem fadimeozbas doktora gittim ilac verdi kullaniyorum bana misin demiyo kimi gun hic bulanmiyo kimi gun zulüm gibi. Doğumdan sonra endoskobi yapılır dedi.
Essem spiker_anne Cok teşekkür ederim İnşaAllah hayırlısı ile ya mide bulantısı bisey degil de insan yine bi sekilde dayanıyor. Ama kan olunca korktum doktora söyledim. Şu an zaten bisey yapilamaz ancak ilaç veririm dedi. Doğumdan sonra endoskobi yapılır dedi. Ama reflü olduğu belli onceden vardir hamilelik tetiklemiştir dedi❤
spiker_anne Essem reflü hamilelerin kabusu gibi zaten hele bide önceden varsa off off o sabah kusmaları hele 🤦♀️ yedigini kussan neyse ama o acı asitli su cikiyor ya kusarken resmen dişlerim uyuşurdu 😥