Minikmucizemyolda Gunaydin arkadaslar vivense internet sitesinden dolap alan varmi? Fiyatlari cok uygun ancak ürünleri nasil acaba
ilkbahar Minikmucizemyolda kardeşim ordan üçlü sehpa almıştı.. Kalitesi iyi de çok uğraştı göndertene kadar sürekli aradı.. Çok uzun zaman sonra gönderdiler...
Sherylady Minikmucizemyolda ben aldığım her üründen aşırı memnun kaldım. En az 6-7 prça eşyam ordandır. Sadece teslimat süresine bakın boşuna neden gelmedi diye telaş etmeyin. Cidden tam verdikleri tarih aralığında gönderiyorlar uzun sürebiliyor😊
Meriwa Minikmucizemyolda ben de mutfak dolabı ve tv ünitesi aldım canm hemen geldi kurulumu kolay ve sağlam yani memnunun canm ben sağlam marka
Busbusvehashas Minikmucizemyolda ben 5 kapılı luke ceviz dolap ve 3 çekmeceli luke şifonyer aldım. Şifonyer bi parça 2. Sınıf kalite ama dolaptan gayet memnunum 👍🏻 Teslimatı da belirttkleri tarihte getirdiler..
msrcmm Ünlü bir youtuber evine vivenseden eşya almış ve hiç memnun kalmamış. Yanlış ve kusurlu ürün göndermişler. Hatta birkaç video çekti bu mevzu ile alakalı. İlkay Zaman diye aratabilirsiniz youtube’da.