Deniz14 ERsinDoanEfe sezaryen kaçıncı haftada yapılıyor ben 38 diye hazırladım kendimi ama annem sürekli ilk bebeğin biraz daha bekletirler diyo 38 de almazlar diyo kafam karıştı iyice 🤔
HandanKiliaslanAkubuk Deniz14 çok doğru demiş bende 38 haftada alın dedim doktoruma ilk bebeğin olduğu için 39 haftanı doldurmanı bekleyeceğiz sabret dedi.Bende 5 Mayıs’ı bekliyorum şimdiden 😁
Deniz14 ERsinDoanEfe cuma günü kontrolümüz var 30+6 yız o zaman 31+5 olucaz bakalım doktorumuzla konuşayım o zaman🙈
Deniz14 HandanKiliaslanAkubuk 38+2 de alınsın istiyorum ben de 21 Mayıs 2018 eşimle tam 2 yıl 6. Ayımız olucak o gün bir de boğa burcu olsun ikizler çok zor 🙈 çok şey istiyorum sanırım😂🙈
Aysee 37+6 bizimde. Gün saydıkça sinirlerim bozuluyor benim. Doktorumda artık bekliyoruz çok kalmaya niyetli durmuyor dedi bakalım 🤗😁
Deniz14 rmysaa06 aslında ne kadar geç olursa o kadar iyiymiş ama korluyorum ben ya sezaryen tarihi gelmeden ben geliyorum derse diye 🙈
Fulyademet 24 nisan konuştuk ama hala karar veremiyorum üçüncüsü sezeryanım olucak 39 cu haftayı beklemek istiyorum doktorum izin vermiyor