Halimeciftci Haftama kadar folik asit kullandım sonrasında her ay kan idrar tahlili yaptı doktorun kansızlığım hiç bişeyim çıkmadı folik asitten sonra bana demir ilacı yag gibi ekmeğe sürülen vitaminlerden verdi ben hiç birini kullanamadm çok bulantı yaptı bisey olur mu acaba gelişimimiz boyumuz kilomuz gayet normal 😑
Gizemdi Halimeciftci bende hic kullanmadim desem yeri yani ilac icmeyi hic sevmiyorum bi yandan jorkuyorum bi skntı cikarmi diye bi yandanda diyorum eskiden ilac mi kullanmis annelerimiz hastaneye bile hic gitmemis annem masallah saglikliyiz yani
Deletedmom124 Halimeciftci bende kullanamıyorum canım fenalasiyorum oğlumda zorla kullanmıştım şimdi bebeğimin gelişimi daha iyi benimde öyle verilen ilaçlar beni yatiryor
pyymamm Halimeciftci arkadasım vitamin falan kullanmadı 3300 müne doğurdu bi zararını görmedi ama kan ilacı içti sanırsam kırmızı renk bişeydi. Dokunuyolarsa doktora söyleyin belki değiştirir .
Mekamu Halimeciftci bence kullanmadığınızı söyleyin mutlaka doktorunuza. Değerleriniz normalse zaten kullan diye diretmez.
Halimeciftci Gizemdi bende öyle düşünüyorum ama aklımda soru işareti kaldı çok bulantı yaptı hiç bi vitamin kullanamadm
Deletedmom124 Gizemdi herkese aynı şeyleri veriyorlar benim bir sikinntim yok herseyim güzel surrkli ilaç dayamak istiyor doktor diyorum ki içince fenalasiyorum uyku hali mide bulantısı çocuğuma bakamıyorum masada mi kalmak istiyordun diyor bana
Halimeciftci Deletedmom124 doktoruma sordum kilomuz boyumuz falan iyiymiş ama kansizligim falanda yok yinede aklım kaliyor
Halimeciftci pyymamm kansızlık olunca veriyor o kan gibi olan ilacı bizim yok çok şükür dedim ama değiştirmedi
Gizemdi Halimeciftci yemen icmende problem yoksa bence vitamin olmasada olur etini baligini sebzeni yiyosan sorun yok bence hic kullanmadim vitamin masallah oglum gereginden kilolu suan
Halimeciftci Deletedmom124 bende çok kötü oluyorum uyumak istiyorum devamlı bulantı falan çok kötü herseyimde temiz çıktı
Gizemdi Deletedmom124 benimde yok kansizligim falan kilosuda yerinde oglusun hep ileride zaten sanmiyom ya bisey olmaz bence
Deletedmom124 Halimeciftci bunu anlamıyor lar işte verdikleri vitaminler beni yatağa dusutuyirsa var bir sıkıntı icmeyince çok rahatim şimdi kullanıyormudun diyor evet sağlık ocağından aliyirum diyorum laftan anlamıyor
Halimeciftci Mekamu söyledim bulantı yapıyor halsiz kalıyorum dedim bunların hepsi aynı başka ilaç versem aynı herşeyin temiz çıkabilir kullan dedi
Deletedmom124 Gizemdi inşallah olmaz canim temennimiz o zaten ama tahliller süper sen yine de kullan masada kalma varmı? Böyle mantık hatası
Halimeciftci Gizemdi ne hamileyken ne değilken agzima suremiyorum😒 ama yoğurt peynir ceviz meyve bunları aksatmıyorum
Gizemdi Deletedmom124 bazen sacmaliyolar gercekten bu doktorlar anlayamiyorum bisey olcagi varsa herturlu olur zaten