Gazel0606 Sahra-34 bende kasılma oluyor 18:5 im rahmim sertlesiyr bebek bir yerde tıplanıyor hala almadım kulanamadım mutlaka alayım demi
Sahra-34 Gazel0606 doktorunuza söylerseniz size yazacaktır ben de ayak krampım ve sandım oluyor deyince yazmıştı
caglahrsn Şiddetli bacak ve baldır ağrısı çektiğim için doktor yazdı 2 gündür rahatladım gibi inşallah hemen geçer çok yoruldum bu bacak ağırlarındann
Ebru-isil Sabahları bacaklarıma kramp giriyordu whatsappdan sordum doktora magnezyumu onun için verdi.Kullanmaya başlayalı kramp yok artık.
Serap0733 caglahrsn doguma yakın bırak ben o haftada bıraktım canm sofayı magnezyum hiç içmedşm ama haberın olsun soda ve magnezyum kasılmaları önlüyor dogumun geç olur😂
Serap0733 caglahrsn evt canm bi kaç arkadaşıma da magnezyumu kestırdı doktoruna sorablrsn hatta burda bi kaç bayan da söylemişti
Elanur070717 Ben onun yerine madensuyu içiyorum sade olanından ve maşallah kasılmak krap falan hiç bilmedim doğuma 25 günüm var
Serap0733 Elanur070717 ben geç başladım zaten kasılmam yoktu bebek için içtim ben de 40tane ye yakın sonra da bıraktm