Kzbn123 Merhaba 27 haftalık hamileyim bebeğim önceki kadar haraket etmiyor ilk hamileliğim az haraket ediyo endişeleniyorum🙄
Elizvedeniz Kzbn123 günde on kere hareket ediyor mu? bende 28. Haftamdayım bi kaç gün benimde hareketleri seyrekti ama günde on kere felan hareket ediyordu. Şimdi yine kudurmaya başladı takla atıyo içerde resmen
Gizem-uyann Kzbn123 aynı durumu bende yaşadım ama çok stresli olduğum bi zamandı ve bi kaç gün ağlamıştım. 3 gün boyunca çok çok nadir hissettim Bebek çok etkileniyor eğer Böyle bi durum yaşadıysan etkilenmiştir
Ummugulsum_44 Kzbn123 29-30 dan sonra gör bide o sürede böyle bi kaç gün azalıyo korkutuyorlar ama şuan gece gündüz demeden dönüyoruz çok şükür yeri gayet rahatmış doktorumuz dedi sizde endişelenmeyin hiç hareket etmemesi riskli
Mothersone Kzbn123 2 3 gün hiç hareket etmeyedebilirmiş uyku dönemleri oluyormuş bebişlerimizin telaşlanmaya gerek yok sonuçta az az hareket ediyormuş cnm 🤗 Allah esirgesin yavrularımızı 🙏🏻
caglahrsn Doktora gidip bi nts çektirmeni öneririm Evde yapılacak 3 şey sola yat buzlu su iç çikolata ye
Pnarrr Kzbn123 benim bebeğim de öyle bende 27 haftalığım 4 gündür aşşagılarda vajinam da hissediyorum hareketlerini oda az yani acaba diyorum ne zaman yukarıya çıkar