Her sabah eşimi işe gönderdikten sonra doğum hikayelerini büyük bi zevkle sonuna kadar okuduğum platform😊 hep düşünürdüm benim doğumum nasil olacak başarabilecek miyim diye cok şükür rabbim bana da nasip etti sonunda öncelikle hamileliğim 20. Haftaya kadar cok kotu geçti hep acillerde serum altındaydım cok şükür 20. Haftadan sonra toparlandım çalışıyordum bu arada. 30. Haftamdan sonra rapor alıp çalışmayı bıraktım çünkü artık biraz kendime vakit ayırmak istiyordum iyi ki de öyle yapmışım 😄 kızımın bütün alışverişini eksiklerini 33. Haftada tamamladım ve kendimi doguma hazırlamaya başladım artık Allah binlerce kez razı olsun eşimden desteği öyle büyüktü ki😘o olmasa asla normal doguramazdim işten yorgun gelse bile yürüyüşe götürürdü beni. benimle birlikte o da asansöre binmedi 8 kat merdivenleri birlikte inip çıkardık 2 kg hurma yedim 37den sonra. bunlar hep doğumumu kolaylaştırdı ve ahududu yaprağı cayı içtim ev islerimi de yapmaya çalıştım öyle sürekli oturmadım ve gelelim dogumuma 😊27.02.2020 tarihinde randevumuz vardı sabah hastaneye gittik doktorum cati muayenesi yaptı tekrardan istersen bugun seni doğurtayım dedi 29 şubata kalmasin😄 tabi ben birden böyle duyunca kabul etmedim Pazartesi kongreye gideceğini ve bi sure olmayacağını söyledi yarın sabah hazırlan gel Doğumu başlatalım dedi tabi esimle elimiz ayağımıza dolandı hemen ailelerimizi aradık biletler falan alındı binip gelecekler 😄 bizde eve geldik esimle son bi temizlik yaptık kendimizi sabah doğuma hazırlıyoruz güya 😄 kaynanamı almaya gittik aksam geldi sağolsun yemek falan yedik yürüyüşe gittik geldik saat 11 gibi artık uyuyalım sabah 7 de hastaneye gidecez dedik ne yaparsak yapalım bebisler kendi seçiyor geliş bicimini buna canı gönülden inanıyorum 11 de hepimiz yataklarımıza geçtik annemde yolda geliyor. kızımla son kez konuşup vedalaşayım dedim ama suni sancıdan da cok korkuyordum kızımla vedalaştım ve kızım keşke kendin gelsen keşke birazdan suyum gelse diye dua ettim yattım aradan 20 dk geçti geçmedi alt tarafta bi baskı ve piti diye bi ses geldi altıma yapiyormuş gibi oldu ama burada okuduklarimdan suyumunun geldiğini anladım ve hemen yataktan çıktım ayaga kalktım bildigin bardaktan boşanırcasına geliyor😁hemen esimi uyandırdım suyum geldi diye o benden panik🙈 koştu salona annesini uyandırdı apar topar hazırlanıp hastaneye geçtik tabi benim sancılar başladı arabada 5 dk bir geliyordu hastaneye yetiştik ve sonrası biraz zorluydu gerçekten ama cok şükür normal doğumumu yaptım ve prensesimi kucağıma aldım Allahim böyle bi mutluluk yok rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah benim prenses uyandı şimdi bu forumun cok yararını gördüm doğumuma cok iyi hazırladı beni ve eşim canım onun sayesinde normal doğum yaptım beni hep cesaretlendirdi Ve sabah suni sancıyla beklediğimiz prensesimizi Kandil gecesi kucağımıza aldık cok sukur🙏🏻benim hikayem böyle umarım hepinizin sağlıklı güzel dogumlqri olur ve kesinlikle normal doğumdan korkmayın herkese öneriyorum cok rahat toparlanıyorsunuz 😘 herkese hayırlı geceler 👨👩👧