mmeleky canım allah bir kapıyı kapatır diğerini açar buna okadar cok inaniyorumki bizim bakkalimiz arabamiz vardı esimin durumu çok iyiydi her hafta sonu iki gün dışarda yer içer gezerdik hiç bir filmden geri kalmaz sinemaya giderdik arkadaslarla geceleri kalkar bulusurduk falan durumumuz çok iyiydi ama sonra işler bozuldu arabayı sattık daha büyük araba aldık nakliyede yapicam dedi oda yürümedi derken isler iyice bozuldu issizde kaldı stresten geçen yazdan beri hep ağladı bende o ara iki kimyasal geçirdim sonra eşim kilo vermeye başladı sürekli karın ağrısı meğersem bağırsakta stresten yara olmuş ve okadar dedim sıkma kendini illa bir hal çaresi olur sonra ne oldu birden hic beklemediği bi yerden iş buldu sonra yarası düzeldi ve üstüne ben hamile kaldım ama kendimizi yıprattık okadar üzüntü stres sadece bize yapiyo inan eşini hep motive et ona güzel örnekler ver ben hep öyle yaptım yeri geldi onunla ağladım ama hep allahtan ümit kesilmez bak gör daha güzel bir kapı açacak bize dedim ve oldu hep onu böyle motive et ve kendinide onun kendisinide salmasina asla izin verme