Busracetin Ebaki Büşra Çetin .3 yillik evliyim , 3 sagliksiz gebelik gećirdim , Rabbim inşallah saglikla ilerleyecek bir hamilelik nasip eder , niyetin cok güzel Allah razi olsun🌸
Minik-mucizem123 Ay ne güzel bişey yapıyorsun rabbim kabul etsin. Ablam içinde dua eder misin Elif Nur Yiğit 😍🤲🥰
Nuriay Ebaki Aida ,arkadim fatima içinde dua edermisiniz ben de 2 kayip var 3 cu gebelik icin hazirlaniyorum Rabbim yardimcimiz olsun hepimizn
[silindi] Ebaki nurten bende 2 senelik evliyim 1 senedir tedavi görüyorum banada dua et inşallah duan kabul olur allah razı olsun🥰😍❤️
Zehra333 Benimde 3 kaybım var. İsmim Zehra Vural . Dualarına beni de katarsam cok sevinirim Allah razı olsun
Adel001 DiplomaliEvHanimi bende femara kullandım çatlama iğnesi oldum öyle hamile kaldım canım darısı sana inşallahh❤️ Tüm arzusunda isteğinde olan herkese inşallaahh
DiplomaliEvHanimi Adel001 ilk ay yani 😇. İgnenin oldugu 1.gun sayarsak kacinci gun kan veya idrar testi yaptin 😇
Adel001 DiplomaliEvHanimi canım 26 eylül iğnemi oldum 11ekim adet günümdü 10ekim beta verdim 30,6 çıktı😶
DiplomaliEvHanimi Adel001 ya ne g ins banada nasip.olut bende 7sinde oldum 23undr kan vermek istiyom 24u adet gunum. İzne gidecez 25i gibi falan gitmeden ogrenmek istiyorum aslinda. Gecen ay 14.igne gunu adet olmustum 3gun erken
Raziye42 Ebaki canım ben ablam için dua istycm tüp deniyorlr belki duan kabul olur bende çok dua ediyorum isteyen herkese Esma Savaş ablamın adı
Ebaki Raziye42 inşallah Rabbim ablanın kucağına almayi nasip etçek bebisini insallh5ugraslarinin ödülünü verçek Rabbim 👐👐