Ebaki Sizden de Allah razı olsun canlarımu Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin bizbizlere 👐👐
ckmznslhn Ebaki Neslihan Çekmez.. evladımı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah🤲🏻 rabbim kabul etsin hepimizin dualarını🤲🏻🥰
Hiranuuurr Sema Öztürk 😊 bebeğimin kalbi durdu tekrar Allah ın izni ile sağlıklı bir şekilde hamile kalmak istiyorum benim için de lütfen isteyen herkese nasip eylesin yüce mevlam 🤲🏻
Ebaki A_C_04 kuzum sen hiç üzülme doktoruç takip kendini yıpratma akışına bırak Rabbim o bebeği sana nasip etçek inşallah sadece pozitif düşün bebeğini üzme 😊👐
Tuqceee33 Ebaki Tuğçe Atay, 1,5 yıldır evliyim, ilk günden beri bebek düşünüyoruz, 8 haftalıktı boş gebelikten 18 şubatta kürtaj oldum😢 Rabbim isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin en kısa zamanda İnşallahhh💕 duaların kabul olsun canımm🙏🏻
Kubraseyit00 Ebaki çocuk isteyenler demişsin ama doğum yapcam 12 günüm var bizede eder misin sağ salim kavusalim 🥰 Kübra gürsoylu
Deletedmom124 Tuqceee33 siz misiniz? Bilmiyorum ama umarım rabbim size de hayırlı evlatlar nasip eder
Esen80 Ebaki canım ben hamileyim çok şükür ama bir arkadaşım var bebeği olmuyor. Adı Ebru Ceren. Onun adına da dua eder misin hepimiz ediyoruz ama burayı görünce de yazayım dedim
DuhaninAnnesi Ebaki elif kocatürk kuzum Allah razı olsun duaların kabul olsun inşallah rabbim muradını versin 🤲🤲