@Birhemsire_anne Merhaba öncelikle çok faydalı bi post olmuş emeğinize sağlık , Bende bir şey sormak istiyorum hamilileliğimin başından beri düşük riskim sonrasında da erken doğum riskim şuan da 2 hafta geriden gelen bi gelişim geriliği var başı haftasıyla uyumlu ama gövdesi ve bacaklar geriden geliyor, perinataoji ve doktorlarım 38. Ci haftaya kadar bekletebiliriz dediler hep Bu perşembe günü de 38+2 oluyoruz doktorum gel bi yatışını yapalım doğumu başlatalım dedi okdr çok okuyup baktık ki artık çok korkar olduk suyum gelmedi nişanım gelmedi açılmam yok ve suni sancı ile normal doğum yapmak istiyor doktorum ama ben suni sancıyı hiç bi belirti yokken almaktan korkuyorum doktorum yaparsın bebek zaten küçücük (2.400gr) inşallah kesisiz dikişsiz yaparız deyip çok güzel motive ediyor ama bende hep senaryonun kötü tarafını düşünüyorum acaba suni sancıya dayanabilirmiyim okdr alıp açılmam vs olmaz ise sonrası sezeryan bebeğimi de kendimi de çok yormuş olurum diye. Siz de hemşiresiniz hiç bu şekilde açılmasısız nişansız susuz suni ile doğuma şahitlik ettiniz mi bende minyonum 1.50 boyum var hamilelikte 7 kilo aldım 54 kiloyum normal doğum yapabilirmiyim hiç bilmiyorum denemek istiyorum deniyeceğimde 3 gün sonra ama yine de çok korkuyorum yapamazsam diye :(