Aydeniz09 Zihniyetiniz gerçekten akıllara zarar 👎🏻 burda yanlış birşeyi savunmuyorum çok akıllısınız ya yukarıda yazdıklarımı okuyabilirdiniz sezeryan -normal dogum karşılaştırılınca normal dogum olabilecekken sezeryan isteyen anneleri yoldan döndürmek adına söylüyorum zorunlu sezeryan olacakların başka çaresi yok insanlara olmayan şeyleri söyleyip kandırınca muhteşem alkış alınıyor sanırım😄 sezeryanda hiç ağrım olmadı diyen yalan söyler bunu bir kere geçin tıbbi açıdan karnın kas yağ deri ve diğer dokuları kesiliyor bu bir aneliyat açık ameliyat hemde hiç bir hasta ameliyattan sonra hiç ağrım olmadı süperim diyemez ağrı kesiciler basılmıştır son dozajında ha ozaman der 😄 oda sütünü nasıl etkiler bilemeyiz tabi ameliyattan sonra mutlaka zorlu bir süreç var abdomen ameliyatlarında yaranın iyileşmesi uzun sürer kaldı ki o dönemde bebeğş emzirmek vs vs karın bölgesine bası yapabiliyor sizin zihniyetinzi sanırım bu eski koca karı(!) zihniyetinden😂 burada doğum yapacak insanlara ameliyatı güzel birşey gibi göstermeye siz devam edin sayın çok tecrübeli ve bilgili anne adayı😂 internetten bilgi araştırıp buraya benim zihniyetimi ve bilgilerimi eleştirmeye devam çok güzel yoldasınız👎🏻