Birhemsire_anne Duyguali bebekler son haftalarda baş gelişe dönebiliyor daha erken buna karar vermek icin eğer dönmezse tabiki sezeryan ama dönerse çatı darlığını son günler bakarlar canım korkma çok fazla darsa alır öyle herkes te aşırı darlık görülmez
Birhemsire_anne Buglemim tekrsr kontrole gittiginde kan değerlerine bakılmasnı istediğini döyle orada enfeksiyon olup olmadığı çıkar canım endişe etme cıksa bile tedavisi var
GulcanYvz Birhemsire_anne çokmuş ya ben Bağcılar Medilife gidiyorum 70 TL ama normal bi ilgi var eğer imkan bulursam belki burcu hanıma da arada gelirim peki epidural normal doğum ne kadar orda ?
Serap0733 Birhemsire_anne ben de istemıyorm da o acıyla ne olur bilemediğim için ama bu bel agrısı olayı oldugu ıcın korkuyorm sadece😏
Birhemsire_anne Serap0733 Sen son güne kadar normal doğum olacakmış gibi düşün epidural istiyorsan önceden karar verirsin zaten internette çok şey okuma herkes bir değil
Asd92 Birhemsire_anne Vajinşsmus olduğumu düşünmüyorm ama ilişkide feetapta kassam da kendimi sonrasında kasmıyrum. Dedğinz gibi ittirme durumu farklıdır. İnş başarırım şu an 39+2 yim her an herşey olabilir dyrm. Bu arada çok teşekkür ederim
Birhemsire_anne Asd92 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım❤️ farklı farklı o muayane gibi değil ama tabiki sen yinede her gün kendini rahatlat benim önerim Kuran oku cok rahatlatıyor içine huzur grliyor bilmiyorsan bilen biri yanında okusun😘
Minikbirkalp Birhemsire_anne allah izin verirse normal yapicam inşallah doktoruma da bu konuda çok güveniyorum
Serap0733 Birhemsire_anne ben netten bi şey okumuyorm yaşayanlardan duyuyorm ve doktorumda bazen bel agrısı olablıyor dedi benepidural düşünmüyorm normalde doktor bakarsın istersen dogum anında yaparız dedi önceden değil olay anında karar verıcem🙄
Asd92 Birhemsire_anne Biliyrm cnm okumaya da çalışıyorum. İnş iyi Bir psikolojiyle giderim doğuma. Dualarında b ulundur inş beni😊
Birhemsire_anne GulcanYvz kuzum güncel fiyatları bilmiyorum ne desem yalan olacak geçen sene normal dogum 2200 dü sanırm öyleymiş epidursl farkıda 500 oluyor genelde
Birhemsire_anne Minikbirkalp evet en güzeli hem sen çok güçlü bir annesin bence yapabilirsin kendimize hep bu cümleyi kuralım🌸🎈
Minikbirkalp Birhemsire_anne teşekkür ederim keşke doğumuma yakında böyle biri cesaretlendirse beni gözüm kapalı giderim doğuma o an herhalde eşim en büyük destekçim ama o an nasıl bi ruh haline bürünür bilmiyorum bazen diyorum doğuma benimle girse diye sonra düşünüyorum bayılır kalır ne olur ne olmaz vazgeçiyorum 🤣🤣
Birhemsire_anne Serap0733 ozaman zaman ne gösteirrse spontan karar verirsn baktın cok iyi gidiyor hersey ozaman hiç sesini cıkarma al bebisini kucagna ama baktn ki agrıya dayanamıyosun ozaman doktoruna söylersin
Birhemsire_anne Asd92 İnşallah bir bekleyiş içinde olan anne adaylarımıza hamile olan annrlerimizd Rabbim güç kuvvet versin💞 seninde umarm cok kolay geçer su gibi akar gider zaman alırsın bebeğini kucağına
Serap0733 Birhemsire_anne hiç taraftar değilm acıyı çekmeye razıyım o derece bakalm hayrlısı nasıl olursa :)