_zehra_ Suhedaant 2 defa ameliyat oldum. Doktorlarımdan normal doğum için izin almıştım, sorun olmaz demişlerdi. Ama damar tıkanıklığı oldu ve sezaryen oldum
ElifOncul esideger merhaba platin var mi belinizde? Ben de ameliyat oldum platini cikarttirmadim simdi 15 haftalik hamileyim doktor normal dogum zor olur dedi
Eminapasali Degil ama alabildiğince az kilo al ben 20 kilo aldım mahfoldum resmen sırt agrisindan yatamıyorum yatsam kalkamıyorum
esideger ElifOncul 26 tane vida 2 tanede platinim var. Kadın doğumcumla konuşmadım ama, kendi ameliyat yapan doktorumla konuştum normal doğum için hiç bir sıkıntı yok dedi . Ayrıca normal olmasa bile sezeryan var. Bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter😍
Oktuayela Bende platin var sordum doktora doğuma yakın ortopediye git dedi ama normal yapan varmı platin olup
ElifOncul Oktuayela bende de var doktor zor olur dedi, epidural takilamayacagi icin de cok zorlanirsin dedi
_zehra_ ElifOncul evet epidural yapilmaz. Önceki doğumum da genel anestezi ile olmuştu bu yüzden. Epiduralsiz normal doğuma izin vermişti ama ortapedi doktorum .profosordu zaten güvenmiştim
Tutku92 Bende de skolyoz var. Hiç ameliyat olmadım. 31 haftalık hamileyim. Acaba normal doğum daha da ilerletirmi eğriliyi?
ElifOncul esideger benim de ayni sekilde boydan boya cift platinim var , keske epidural olabilseyfi ama saglik olsun saglikla gelsinler 🌺
Gul97 Bende skolyoz ameliyatı oldum kızlar sırtımda boydan boya platin var doktor Sezeryan olucak dedi normal yapılabiliyor mu gerçekten
esideger ElifOncul epiduralde mi olmuyormuş anlamadım şuan. Bilmiyorum acaba normal doğum yapan birileri varmı merak ettim