Gizemdi Cdmcvk benimde ayni sey oldu dün 34 +2 haftaligiz bizde midem falan bulanmiyodu usetmedimde birden siddetli bi sekilde kustum noldugunh anlayamadim kulaklarim bile acidi kusarken o kadar siddetliydi ki
Cdmcvk Gizemdi oyy geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamayız. Kusmaktan o kadar çok korkuyorum ki boğazım burnum hep yanıyor ve Sudan bile tiksindiriyor 🤢
Gizemdi azinsan-azesya35 devam etmedi allahtan ama neden oldugunu anlayamadim hamileligimin basindan beri hic kusmamistim
Dilsah azinsan-azesya35 normalde cok sevmem hazir canim istedi yedim bende ama yemez olaydim mahfeti beni baya yağliydi zaten aklima gelince midem bulaniyo😔
AysemaYil Bende 33+5 haftaligim iki gundur bende de ishal ve kusma var neden anlamadim oyle degisik seylerde de yemedim halbuki. Ama mahvetti beni 2 gundur 😔😔
Cdmcvk azinsan-azesya35 reflü olayı hamileliğimin başından beri var olan bir durum aslında kusmama birazda olsa o neden oldu. O kadar yandım ki mide suyum boğamıza gelip gelip duruyordu 🤢 aminnn inşallah canım allah razı olsun cümlemiz sağlıkla güzellikle alalım kucağımıza ❤️🙏🏻