iree Merhaba; göbek için çatlak kremi kullandınız mı ? Kullandıysanız hangisi daha iyi geliyor ? Paylaşır mısınız?
Glecseda iree canım bende 20+5 haftalığım daha bugün başladım badem yağına . Kimisi tüylenme yapıyor dedi ama kişiye göre değişiyormuş. Doktorumun verdiği çatlak kremi çok pahalıydı 200 küsür almadım . Kakao yağı falan da iyi geliyormuş galiba
arslanmerve57 iree 34+4 haftalık hamileyim dalin etkin nemlendirme yazan bebe yağını ve aynısefa balsamı kullanıyorum ☺️
Ezgiylmz2133 Haftama girdim 11. Haftadan beri düzenli olarak her akşam frei öl kullanıyorum,üzerine Hindistan cevizi yapı ve bebek yağı da sürüyorum şükür çatlama olmadı🙏🏼🧿☺️
Zohre Vallahi kizlar moraliniz bozulabilir amma neler neler kullandim, 37 haftada bi baktim haritaya donmusum. Son ay cok fena😊
isimsizbebek iree lierac kullandım ve de bebek yağı hiç çatlağım olmadı doğım yaptım. Tabi kişiye göre de değişir çatlak olayı
Bibis Ben bio oil aldım ama hic kullanmadım, aynı zamanda dalinin Hindistan cevizi pamuk ve shea yağlı VAZELİNini 10tlye aldım . 32 haftalığım cok sükür bisey yok Suan .cok memnunum bence öyle bos yere paralar vermeyin em iyi nemlendirici vazelindir 💙
Ask_H iree hindistn cevizi yağ bioderma freil oil kullandım dönüşümlü bioderma her duş sonrası hindistan cevizi yağınıda son 1 haftadr hemen hemen hergün kullanıorm freil oil de aklıma hangisi düşerse