Nokta 13+3 üm bulantılarım azalması gerekırken arttı. Her sabah kusmaya basladım. Ne zaman gececk bilmiyorum cok zor sonradan niye boyle oldu anlamadım 😔😔
smyynl Nokta benimde ilk zamanlar sadece bulanıyordu. 12 haftada dan 13 haftaya inanılmaz arttı. Kusmaya başlamıştım artık. Normalde sadece bulantı yaşarken. Sonra birden bitti sanki.
Neslihanunel [url=https://hizliresim.com/cJmbo0][img]https://i.hizliresim.com/cJmbo0.jpg[/img][/url] cinsiyet tahmini🤩
nurcakir58 Seda5959 bu hafta 14olcam iştahım yerine gemedi migdem kalkiyo geçsin yemek yemek istiyorum hiç bişey yiyemiyorum millet ceviz falan yiyo yiyemiyorum napicam
Seda5959 nurcakir58 15 haftalığız bizde bulantım pek olmadı grip sonrası biraz bi kaç günüm kötü geçti ama düzeldi çok şükür..🤗 Yeme içme sorunumuzda pek olmadı rahat geçiyor 😊
Ogretmenhanim92 Kaç kilo aldınız kızlar Zgibu54 nurcakir58 Neslihanunel Rabiakk Seda5959 eryesill @arzuu3469 Bebegimmmm_12
Rabiakk Neslihanunel bana da kız dedi sonradan erkek olduğunu öğrendik ama benim içimden hep erkek geçiyordu Çin takvimine baktım o da erkekti 😊
Zgibu54 Kızlar bu haftalrrda bebeğinizi hissedebiliyor musunuz? Bende suan 14+3 üm cinsiyetimi daha öğrenemdm
nurcakir58 Ogretmenhanim92 ben iki kilo aldım sadece bu aralar iyiyim hiç iştahım yokdu yaptıklarınida yiyemiyorum getirekinude ceviz balık falan hala yiyemiyirum
Bebegimmmm_12 Ogretmenhanim92 bende iki kilo aldım 12.haftanın başında gitmiştim şimdide üç kilo almışımdır kesin 15 haftalık olduk
Ogretmenhanim92 nurcakir58 bende bulantı hiç olmadı iştahım yerinde çok kilo alcam diye korkuyorum ben de 2 kilo aldım 14+2 yim
nurcakir58 Ogretmenhanim92 iştahım yok yeni yeni var oda az az yiyom 3ata kadar hiç bişey yiyemedim halada birçok şeyi yiyemiyorum ye bişey olmaz verirsin doğumdan sonra ben ilk gebeligimde 60 hamile kaldım 85 sezeryan girdim ve verdim sende verirsin bebeğin sağlıklı olsun yeter
Ogretmenhanim92 Kızlar sizde de kemik ağrısı oluyor mu oturup kalkarken kalça kemiğim ağrıyor nurcakir58 Bebegimmmm_12 Rabiakk arzuu3469 Neslihanunel