Sevgigursoy Haftadayım ellerim ayaklarım şişiyor , ödem atmak için ne kullanabilirim bilgisi olan varmı ? Çok tuzlu yiyen biri değilim şekerden mi bilmiyorum haftaya şeker yüklemem var
rabnaz6822 Sevgigursoy günde 3 litre su içiyorum. Maydonoz,salatalık,ananas yiyorum ödem attırıyor ben doktora sordum hiçbir sıkıntım olmadığı için yiyebilirsin dedi ama sen yine doktoruna sor 🔥29.haftadayım daha hiç ödemim olmadı.🤷♀️
Sevgigursoy Deletedmom137 su içiyorum ama yürüyüş için aynı şeyi söyleyemicem 😁 Her hafta karar verip bi türlü günlük yürüyüş yapamadım 😂
Deletedmom137 Sevgigursoy ay ben daha bakkala gitmeye üşenıyorum yürüyüş yaptığım gözümün önünde bile canlanmadı🤣
Rumis Deletedmom137 Sevgigursoy ay kızlar nasıl üşeniyorsunuz ben güneşi gördüğüm gibi atıyorum kendimi evde bunaliyorum temiz hava iyi geliyor bazen de güneşe aldaniyorum bı cikiyorum hava soğuk 😄😛 ama olsun mutlu oluyorum 25 haftaligim 🐣🤗
Sevgigursoy Deletedmom137 shahahah aynı ben , eşim işten geldiği zaman söylüyorum o alıyor , inanırmısın camdan dışarı bakmıyorum bazen sonra bi bakıyorum yağmur çamur olmuş her yer 😁
Sevgigursoy rabnaz6822 benimde bi sorun yok çok şükür şekerim varmı bilmiyorum o haftaya belli olcak , yürüyüş yaparsam hallederim sanırım 😁
Sevgigursoy Rumis cadde üstünde oturuyorum yürüyüş yapacak bi alan yok tek dışarı çıkıp ne yapıcam diye düşünürken çıkmama kararı alıyorum her defasında 😁
Deletedmom137 Sevgigursoy ahhajsjs ya geçen kapıyı kıyıp dışarı bakıyorum eşim napıyon komple çık dıyo hayır dedim burnumu havalandırıyom😂😂😂😂