Busradonmezus Merhaba ben 18+3 haftalık hamileyim. Ben baştan beri çok hi ssedemiyorum. Herkes kız çocuğu çok oynar nasıl hissedemiyorsun filan diyor ama çok nadir pit pit bir şeyler hariç oyle bariz hissetmiyorum. 78 kiloyum. Kilonun etkisi olur mu?
Deebg Busradonmezus canım kiloyla alakası var mıdır bilmiyorum benim ilk gebeliğim bende 19. Haftamdayım dediğin gibi pıt pıt atış gibi hissediyorum hareketlerini sadece
Ozlemkubra Busradonmezus bende 18+2yim 55kiloyum ama gün içinde hissetmiyorum akşamları baktığımda dalgalandığını hareketini görüyorum dediğim gibi bakıp dikkat edersem. Bence bi sıkıntı değil daha küçükler ilerde daha çok hissederiZ
Busradonmezus Deebg anladım canim bazıları hareketlerini kayislarini filan hissediyor Allah Allah benimkisi tembel mi acaba diyorum
Deebg Busradonmezus sanmıyorum canım ilk gebelikte 22. Haftaya kadar hiç hissetmeyenler bile oluyormuş
sevdatfkci Bende 18 haftalık hamileyim pek hissetmiyorum. Arada karnında sadece karıncalanma oluyor. Bizim kızda tembel galiba 😊😊
Semra-Yusuf 18+5 günlüğüz teyzelrimiz hareketten ziyade kayma hissediyorum bol bol geçen günde tam kasığımda kalp atışı gibi birkaç kez atış hissettim
Rabiacimendag Bende 18+2 yim ilk gebeliğim daha tam olarak hissedemiyorum arada sanki bişeyler oluyor ama tam algılayamıyorum hissedenleri böyle okuyorum ben niye hissetmiyorum diye endişeleniyorum ama doktorda 1 ay içinde hissedersin tam olarak dedi 🙂