Durusare Kızlar başına böyle bişe gelen varmı rahatlamaya ihtiyacım var doktor haftaya bir daha bakacak tekrardan 2 haftayı geçerse geride kalırsa bebeği alacak küveze koyacağını söyledi
mervella Durusare benim de 35 haftalıkken 10 gün geri görünüyordu beslenmeme dikkat etmemi söyledi korkulacak bişey yok demişti
Ask_H Durusare 2 hafta önden 2 hafta geriden gelmesini çok sıkıntı yapmayın diyorlar ama canım bilemedim şimdi sen bebeğe kilo aldıracak şeylet ye o açığı doğuma kadar kapatırsın Allahın izniyle ballı muzlu süt ceviz cerez pekmez portakal soda havuç suyu kaşar peyniri
Gunay_18 Durusare benimde üç hafta geriden gidiyordu şimdi ikiye düştük ama eken alalım söz konusu değil arkadaslarin dedikleri gibi Yemen'e biraz dikkat et hergun yumurta süt sabahları aç karnına pekmez iç muz yogurt ceviz muhakak tüket canım inşaallah haftalriyla doğarlar benimki birde tek arterle besleniyor o yüzden geriden gidiyoruz
Adessss Benim de aynı şekilde karın çevresi 2 haftadan fazla geriden gidiyor ama doktor sıkıntılı bir durum olmadığını söyledi. Erken alma gibi bir durum söz konusu değil. 36. Haftadayım
Ikiaslanparcasi Adessss benim ilk oğlumda aynısını dedi 1 hafta sonra hic bir problem yok dedi bazen doktorlar olacakların en kötüsünü söylüyor malesef bende çok üzüldüm ama doğduğunda hic bir problemi yoktu
Ask_H Durusare arkadaşımında öyleydin33 haftada doğum yaptı kuvez de aldı ama şimdi çok şükür 7aylık oldu gayette sağlıklı önemli olanda sağlıklı olması inşallah kilosunu yakalarsınız canım ve zamanını tamamamlar
Durusare Ebyct doktor beslenmeyle ilgili birşel olmadığını söyledi😞 genle alakalı olabiliyor dedi çok iyi beslenmeme rağmen yaramıyor çocuğa
Deletedmom411 Bazen ne kadar yersen ye o gelişim geriliği oluyor , kendini suçlama. Benim son 1 ay bir gram almamıştı kızım 4 5 hafta gerilik yaşadık perinatolog 37+5 i görürüz en çok demişti sizin bayağı erken başlamış
Durusare Deletedmom411 evet şu an alıyor ama 20 günde 150 gr almış çok az dedi böyle devam ederse göbek çevresi 2 haftaya alırım dedi😞
Fatma09 Durusare aynı şey bendede çıktı 2 hafta geri perinatolojiye gönderdi bide haftada 2 kere kontrole geleceksin dedi nst sonucu düzgün çıkmasaydı hemen almak zorunda kalırdık dedi inşallah açığı kapatırız 😔😔 dolaşımla alakalı olabilir yada minyon bi bebektir belki dedi
Durusare Fatma09 ben minyonum zaten haftaya kontrol var tekrardan hiç gelişim olmasa alırım dedi ama gelişim olursa almayacak üzüntüyle bekliyorum
Hndn1234 Durusare suyun iyiyse bebeğe kan akışında problem yoksa kalp damarlarında sorun yoksa genetik bir durumdur. Belki de siz veya eşiniz de zayıf doğmuşsunuzdur bebeğiniz de size çekmiştir belki. Bende de aynı durum var bebekte kan akışında suyunda sorun olmadığı sürece ve 4 haftayı geçmediği sürece sıkıntı olmaz dedi. Yine de yakından takibe aldı. İyi araştırın bi kaç doktora daha gidin
beriliceannesi Durusare gebelik tansiyonu var mı canım sende? Bende de tansiyon kaynaklı karın çevresinde gerilik olmuştu ama evde iyi bir bakımla geçti çok şükür.
Ceylan35 Durusare benim genel olarak 2 hafta geriden geliyodu doktora benimle mi alakalı beslenmeylemi diye sordum seninle bı alakası yok dedi o güne kadar süt muz ceviz yemeyen ben hergun düzenli olarak yemeye başladım 2hafta sonra gittiğimde arayı kapatıp 4gun öne geçmişti bence sen bı dene bende minyonum 32 haftalığım şuan he bide hep sola yat kan dolaşımı çok iyi oluyor ve bebek çok güzel besleniyo