Pelin877809 Kızlar bebek için denemeler yapıyoruz. Normalde her zaman birliktelikten sonra sperm sıvısı akar içimden bu defa hiç akıntı olmadı. Bu neden normal mi?
Hll3840mhmt Pelin877809 belki sperm az gelmiştir o yüzden dişina akmamıştır fazla olunca akıyor zaten
Meriwa Pelin877809 valla ikinci denemede oldu bilmem o duruşun etkisi var yok 😄 gülmüştüm başta ama ihmal etme hadi inş güzel haber verirsin
kelebegim123 Belki çok fazla sperm akıntısı olmadı eşinizde ? Çok sık birliktelik yaşanıyorsa boşalma miktarı azaldığından dolayı sıvı az olabilir ve buda içinizde kalmıştır biraz açık yazdım sanırım kusura bakmayın 🙈
Zuhal1 Gelmemesi iyiye işaret Kabak çekirdeği ye sürekli canım, yumurta ye havuç bunlar çok iyi geliyor
Zuhal1 Pelin877809 evet canım normalde söylemesi ayıp ilişkiden sonra geliyordu kalktığımda gebe kaldığım ay gelmedi fazla hatta Allah alla felan oldum nolur nolmaz diye sürekli havuç kabak çekirdeği kuru kayısı sabahları özellikle yumurta yemeden güne başlamadım ben Tüp bebek tedavisi bile gördüm olmadı 9 ocak olumsuz yanıt 6 şubatta gebe olduğumu öğrendim