Edauysun Kızlar merhaba bir sorum olucak 18 haftalık hamileyim dün tetanoz aşım vardı yaptırdım evet ama kolum çok ağrıyor kaldıramıyorum yaşayan varmı?
semdem1 Edauysun Canım masaj yap aşı olan kısma ilacı dağıt ağrını rahatlatacaktır bende oldum 3 hafta önce 1 hafta sonra da 2. Dozu olucam 😊
Edauysun Teşekkür ederim kızlar aynnen yatmamaya çalşyrm ama dün oldu bugün daha kötü agrınyaptı merak ettim cok sagolun
Hatice-aydn Edauysun tetanoz aşısı çok ağrı yapıyor özellikle ilk dozlar çok dayanamayacak bir ağrın var ise parol içebilirsin ve soğuk kompres yap ebe bana bunları önerdi 😊
Edauysun Hatice-aydn cok sagolun evet ya söylediler ama bukdr olcagnı tahmin etmemiştim cok teşekkür ederm şişme falan yok ama agrı baya
elifkk Bende 1 hafta önce yaptırdım 3 gün üstüne yatamadım 2 gün daha normal ağrıdı anca geçti 😔 2. Yaptırmak istemiyorum hiç ama 1 tanesi etki göstermiyormuş en az 2 doz🥺
Edauysun elifkk evet ya cidden cok agrıyor bebeklerimiz için herseye deger tabikide ama insan merak ediyor gebelikte destek istiyor
Hatice-aydn Edauysun çok sevmem oldum olası ama tüketmiyor değilim sabah kahvaltıda 2 bardaktan fazla içemiyorum çok nadir akşamları içiyorum
Deletedmom262 Edauysun ben de bugun oldum asimi. Aciyor sadece biraz agri olmadi cok sukur. Soguk kompleks yapabilirsin iyi geliyormus