Susamvemom Kızlar bir arkadaşımın anti hbs cok yüksek çıkmış cok korkuyor bu ne demek acıklar mısınız? Basına gelen yazabılr miii????
Merve39 Susamvemom canım bu kötü bişey anlamına gelmiyor hepatit B virüsüne karşı bağışıklığı var demektir bı arastirsaydiniz keşke🙂
Susamvemom Elifffo ay bizim kızda aglamaktan helak olmuş cok sukur rahatlattım yaZdıklarınızı atarak cok saolun 😇🌸
Ceylan35 Susamvemom ahah ben misali sağlık ocağında öğrenmiştim ebe odumu koparmisti sende sarılık olabilir diye 😂😂sonra doktor tam tersi vücudun o bağışıklığıgi var demişti artık eskiden iğnede olmuş olabilirim gecirmiste olabilirmisim korkma korkma bişey yok 😂😂
Susamvemom Ceylan35 ay bizim kızda aglamaktan helak olmuş cok sukur rahatlattım yaZdıklarınızı atarak cok saolun 😇🌸
Susamvemom Deletedmom137 ay bizim kızda aglamaktan helak olmuş cok sukur rahatlattım yaZdıklarınızı atarak cok saolun 😇🌸
Kayaa Benim düşüktü de mecbur aşı oldum hamilelikten önce 2 sonra 1 doz olmak Üzere toplam 3 doz. Hatta 3. Sünü bugün oldum☺️