Ebaki Kızlar telefon ahmak fotorada çekmiyor aslında yumurtlama var ama dün gece ilişki oldu asıl yumurtlama bugün oldu eşimin Sperm sıkıntısı var ilişki düzeni nasıl olmalı yardimci olur musunÜzgünüm biraz saçma bir soru gibi ama lutfennn
Sxbmd Ebaki yumurtlamadan 1 gün önce ilişki olması kötü değil ki,sperm 3 gün canlı kala biliyor,yumurtlamanın sabahı da değerlendirin
Sedley Ebaki iki günde bir ilişki olursa şans yüksek olur canım. Spermler 24 saat yaşayabiliyor zaten
DuhaninAnnesi Ebaki kuzum sperm sıkıntısı olana günaşırı ilişki öneriyorlar kalitesi düşmemesi açısından günaşırı dene istersen Allahın izniyle tutar inşaallah zaten 2 3 gün yaşıyorlar içeride
Tugceecikk Ebaki eşim varikosel ameliyatı oldu üç ay önce ben söyle yaptım üç gün ara verdim tam ovülasyon koyu çizgide birlikte oldum ertesi gün çatladı birlikte olduk bu kadar şuan yeni hamileyim
Sxbmd Ebaki canım ben yumurtlamadan önce ve yumurtlama günü bile ilişki olmamıştım,bilmiyordum yumurtlama olduğunu.ultrasonda dr yumurtan dün çatlamış dedi.Yani ben yalnız yumurtlamadan sonraki 2 günü değerlendirdim başka yok
Hll3840mhmt Ebaki bnde değerlendirin canım hatta yarın ve sonraki günü de en azından için rahat olur keşke şu günü de değerlendirseydik demezsin inş
DuhaninAnnesi Ebaki yok kuzum ya emin olamadım bi arkadaşta 29u yumurtlama olmuş sanki dedi ama https://imgyukle.com/i/n91CSv
Sxbmd Ebaki inşeAllah canım,kan testi yaptırmadan emin olamam,umarım olur hamilelik ve isteyen herkese nasip olsun,sanada 🤲